referentie nummer: WRKN009713

Monteur rolluiken/zonwering (leerling)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bergeijk
LBO / VMBO
vast
40-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Het Werk Buro verzorgt de werving en selectie voor werkgevers. Als je op een vacature van het Werk Buro solliciteert, word je dus bemiddeld naar een baan. Dat zijn altijd serieuze banen, voor langere tijd of voor vast. Je gaat aan de slag op basis van detachering of komt direct in dienst bij de werkgever.
Functieomschrijving
Voor een bedrijf in omgeving Bergeijk zijn wij per direct op zoek naar een monteur rolluiken/zonwering (leerling). Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Het is een fijne en stabiele werkgever die al ruim 40 jaar in het vak zit!

Binnen de functie van monteur rolluiken/zonwering (leerling) ben je verantwoordelijk voor het op locatie (voornamelijk bij particulieren) plaatsen van diverse rolluiken en zonweringen. Naast het plaatsen, ben je tevens mede verantwoordelijk voor de (voor)montage van de verschillende producten. De montage wordt gedaan op de werkplaats, vervolgens ga je het product plaatsen op locatie. Je werkgebied is regio de Kempen.

Deze functie kan op twee manieren worden ingevuld. Ofwel zijn we op zoek naar een starter op de arbeidsmarkt, die nog geen relevante ervaring heeft. In dat geval zal je gaan werken als assistent monteur, waarbij je samen met een volleerd collega op route gaat.

Indien je al wel ervaring hebt, kom je in aanmerking voor de tweede optie. Daarbij zal je als zelfstandig monteur aan het werk gaan, waarbij je alleen op route gaat. In dit geval is relevante werkervaring in de montage (rolluiken/zonwering) een vereiste.
Functie-eisen
Om in aanmerking te komen voor de functie monteur rolluiken/zonwering (leerling) is het (voor beide opties) van belang dat je voldoet aan de volgende functie-eisen:

- Je bent op korte termijn beschikbaar, en bent woonachtig in regio de Kempen;
- Je hebt een grote affiniteit met techniek, en bent een echte aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt;
- Je bent zeer zelfstandig, representatief en omdat je veelal bij particulieren aan huis werkt, is
het tevens van belang dat je communicatief vaardig bent. Ook beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Indien je in eerste instantie als assistent aan het werk gaat omdat je nog geen ervaring hebt, is een rijbewijs nog geen vereiste;
- Omdat er ook op hoogte gewerkt wordt, is het van belang dat je geen hoogtevrees hebt.
Aanbod
Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je zal worden ingeschaald volgens de bij het bedrijf geldende CAO (Metaal en Techniek).
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden