referentie nummer: WRKN009838

Monteurs Aluminium Composiet

Kempen Cladding

Bergeijk
LBO / VMBO
Tijdelijk
40-40 Uur
0497-556530
Bedrijfsprofiel
Kempen Cladding b.v. te Bergeijk is een dynamisch bedrijf, dat is gespecialiseerd in de levering en montage van dak- en gevelsystemen en dakbedekkingen, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring. Wij richten ons zowel op nieuwbouw als op renovatie. Elk project wordt door ons benaderd vanuit de klant. Geen enkel werk is immers standaard. Wij hanteren een breed productengamma en leveren zowel geïsoleerde als enkelwandige dak- en gevelbeplating. Als plaatmateriaal hebben onze klanten de keuze uit gecoat staal of aluminium in vele kleuren en profileringen. Daarnaast leveren en monteren wij ook kunststof en bitumineuze dakbedekkingen, stalen vloerplaten voor vrijdragende betonvloeren, lichtstraten, lichtkoepels en aluminium goten.

Functieomschrijving
Montage van dak- en gevelsystemen in de breedste zin van het woord.
Functie-eisen
• Een gemotiveerde, representatieve medewerker;
• Iemand die zich thuis voelt in de bouw, bij voorkeur zonder hoogtevrees;
• Geen 8-tot-5-mentaliteit;
• Technisch inzicht.
Aanbod
Wij bieden een zelfstandige en afwisselende functie met een grote mate van verantwoordelijkheid en uitdaging, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prima salariëring. Daarnaast kom je te werken binnen een prettige no-nonsens werksfeer en een ervaren team.
Aanvullende informatie
Voor solliciteren gebruik de 'solliciteer direct' buttons op deze site. Voor vragen kun je terecht bij Mat Cuypers via de button 'Vraag aan werkgever'.

Kempen Cladding

Kennedylaan 16A,
5571KC, Bergeijk,
Kempen Cladding

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden