Fulltime servicemonteur agrarische techniek

Werken in de Kempen - Werk Buro

Westerhoven
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Ben jij service gericht, ondernemend, innovatief en technisch aangelegd? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Als fulltime servicemonteur agrarische techniek ben jij de aangewezen kandidaat om de klant van service en advies te voorzien over de moderne technieken en automatisering in de agrarische sector. Je komt te werken binnen een gemoedelijk bedrijf waar ze constant willen innoveren om ervoor te zorgen dat de klant zo efficiënt mogelijk kan werken.  Het werkgebied is voornamelijk in de Kempen, Limburg en Belgisch Limburg. 


Functieomschrijving

In een agrarische omgeving ben jij de servicemonteur voor de moderne agrarische techniek. Je bent verantwoordelijk voor het testen en in bedrijf stellen van de modernste agrarische systemen. Naast de service- en onderhoudswerkzaamheden aan melkwinnings-, voer- en mestverwerkingsinstallaties ben jij de persoon die de klanten informeert en adviseert over het gebruik van hun installaties door het aandragen van verbeterpunten en veranderingen.

Als servicemonteur begint je dag veelal vanuit huis, hier neem je de werkzaamheden voor de dag vast door en vertrek je dagelijks naar de klant op locatie. Door de dag heen kan het zijn dat de servicecoördinator je contacteert voor extra werkzaamheden. Met deze collega zal je dan ook nauw contact onderhouden. 


Functie-eisen

Ben jij enthousiast, sociaal vaardig en heb je die servicegerichte instelling binnen de agrarische sector. Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder vinden we het belangrijk dat je:  • Beschikt over uitgebreide PC-vaardigheden: ervaring met MS Office;
  • Beschikt over een MBO werk- en denkniveau: met voorkeur MBO elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • 1x per 5 weken beschikbaar bent voor storingsdiensten;
  • Bereidt bent een KOM certificering te behalen, of beschikt over een KOM certificaat.

Aanbod

Als fulltime servicemonteur is geen dag hetzelfde. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid binnen een gemotiveerd team. Je bent fulltime werkzaam in dagdienst en komt rechtstreeks bij de werkgever in dienst. De werkgever biedt voldoende opleiding- en doorgroeimogelijkheden. Je salaris is conform de cao metaal & techniek en afhankelijk van leeftijd en ervaring.Ben jij de fulltime servicemonteur waar wij naar op zoek zijn? Laat dan direct van je horen! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Theun: 0497-845793 of theun@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden