Service monteur installatietechniek | fulltime | dagdienst

Werken in de Kempen - Werk Buro

Veldhoven
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Ben jij de gemotiveerde, klantvriendelijk service monteur waar wij naar op zoek zijn?

Wij zijn een gerenommeerd bedrijf in de installatietechniek dat werkt met de modernste technieken. Tevens werken wij dagelijks met de laatste normen en voorschriften; oftewel een echt kwalitatief bedrijf. We installeren al ruim 50 jaar in de regio Noord-Brabant en Limburg. We zijn een sociaal bedrijf waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol speelt. Daarnaast zijn we betrokken bij onze werknemers. Er zijn circa 90 medewerkers op diverse afdelingen werkzaam. Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct op deze vacature!
Functieomschrijving
Als servicemonteur ben je voornamelijk bezig met de installatie, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van centrale verwarmingssystemen. Daarnaast zal je bij storingen op zoek gaan naar het probleem, hier maak je analyses van en uiteraard verhelp je deze. De werkzaamheden verricht je zowel zelfstandig als in teamverband. 
Functie-eisen

Ben jij enthousiast, collegiaal, klantvriendelijk en heb jij de juiste servicegerichte instelling? Dan ben jij de monteur die ons team moet komen versterken. Verder vinden we het belangrijk dat je:  • enige ervaring hebt in een soortgelijke functie;
  • een elektrotechnische achtergrond hebt;
  • bereid bent om mee te draaien in het storingsdienst rooster;
  • gevoel hebt voor kwaliteit en servicegericht bent.


 


Aanbod

Als fulltime servicemonteur installatietechniek is geen dag hetzelfde. Je bent fulltime werkzaam in dagdienst binnen een gemoedelijk bedrijf. Het bedrijf biedt de ruimte voor opleiding- en doorgroeimogelijkheden. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je salaris is conform de cao en afhankelijk van leeftijd en ervaring.Ben jij de fulltime servicemonteur waar wij naar op zoek zijn? Laat dan direct van je horen! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Theun: 0497-845793 of theun@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden