Fulltime dakdekker platte daken (ervaring niet vereist)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Eindhoven
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Heb jij geen last van hoogtevrees en werk je graag buiten? Lees dan direct verder en reageer op de vacature fulltime dakdekker platte daken!

Het bedrijf richt zich specifiek op service, onderhoud, dakmanagement, renovatie en nieuwbouw van o.a. woningbouw, zorg- en winkelcentra. Het is een klein, maar groeiend bedrijf met een platte organisatie waar een groot familiegevoel heerst. Normen en waarden staan hierbij hoog in het vaandel!
Functieomschrijving

Als fulltime dakdekker platte daken ga je samen met je vakkundige collega's het dak op voor nieuwbouw, onderhoud en renovaties.

Je gaat samen met je collega's naar de locatie om diverse werkzaamheden uit te voeren. Je maakt een nieuw dak, verricht onderhoud en renovaties uit en voorziet de klant van advies. Na de werkzaamheden zorg je ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd. Bij terugkomst op het bedrijf breng je samen met je collega's alles in orde voor de volgende dag.Ben jij fulltime beschikbaar? De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7.30 t/m 16.00 uur. Flexibiliteit wordt hier gevraagd, maar ook gegeven.Heb jij nog geen ervaring als dakdekker? Dan wordt je intern opgeleid door onze specialisten!


Functie-eisen

We zijn op zoek naar een echte vakman! Heb je nog geen ervaring als dakdekker, maar heb je wel technische affiniteit en de echte wil om het vak te leren? Dan komen we graag met je in contact.

Verder vinden we het belangrijk dat jij:  • flexibel bent;
  • de normen en waarden volgt;
  • geen last van hoogtevrees hebt;
  • fulltime beschikbaar bent.

Aanbod

Het betreft een fulltime functie in dagdienst waar je van maandag t/m vrijdag werkzaam zal zijn van 7.30 t/m 16.00 uur. Je salaris is conform de cao dakdekkers en afhankelijk van leeftijd en ervaring.Ben jij de rietdekker/dakdekker waar wij naar op zoek zijn? Klik dan op de 'solliciteer direct' knop en we nemen z.s.m. contact met je op. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Theun: 0497-845793 of theun@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden