Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
€2000 - €3000
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Ben jij op zoek naar een fulltime baan waar je verantwoordelijk bent voor het testen van besturingspanelen? Lees dan direct verder!Het betreft een groot, maar gemoedelijk bedrijf met in meer dan 350 gedreven medewerkers. Het bedrijf is ambitieus en verwacht dit ook van zijn medewerkers. Daarnaast vinden zij duurzaamheid en innovatie zeer belangrijk.


Functieomschrijving

Als fulltime tester besturingspanelen ben jij zelfstandig aan het werk en ben je verantwoordelijk voor:  • het beoordelen van de kwaliteit a.d.h.v. normen, veiligheidsvoorschriften en elektrische schema's;
  • het functioneel testen van besturingspanelen a.d.h.v. elektrische schema's;
  • test- en kwaliteitsrapporten. Dit communiceer je met elektriciens en engineers;
  • het ondersteunen van je collega's bij diverse werkzaamheden.

Functie-eisen

Werk jij zelfstandig, nauwkeurig en systematisch? Verder vinden we het belangrijk dat je beschikt over:  • een MBO (niveau 4) elektrotechniek of opleiding die hierbij aansluit;
  • ervaring als tester in de panelenbouw.

Aanbod

Als fulltime tester besturingspanelen kom je te werken binnen een groot, maar gemoedelijk bedrijf. Je krijgt hier voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je zal starten op basis van detachering, maar met de intentie om vervolgens vast in dienst te komen bij de werkgever. Je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.Ben jij de fulltime tester besturingspanelen waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Theun: 0497-845793 of theun@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden