Fulltime monteur koel- en vriesinstallaties (ervaring niet vereist)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Steensel
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Heb jij technische affiniteit en ben je fysiek in goede gesteldheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!Voor dit klein familiebedrijf zijn we op zoek naar een monteur voor koel- en vriesinstallaties. Het bedrijf biedt tevens diensten aan zoals het monteren van airco's, cleanrooms en geluidsdichte ruimtes. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Dit doen ze door gebruik te maken van de beste materialen, gereedschappen en vakmanschap. Ze richten zich zowel op particulieren als bedrijven.


Functieomschrijving

Je gaat samen met je collega naar de locatie en bent samen verantwoordelijk voor het plaatsen van o.a. koel- en vriesinstallaties. We leren je graag de kneepjes van het vak, zodat jij als volwaardig monteur de kwaliteit en service kan bieden die het bedrijf nastreeft.Er wordt gewerkt met de nieuwste hulpmiddelen om alles arbo-technisch goed te ondersteunen.De projecten zijn voornamelijk door heel Nederland met af en toe een internationale opdracht. Heel soms kan het voorkomen dat er overnacht dient te worden op de locatie. Je bent voornamelijk werkzaam op binnenlocaties. Als fulltime monteur ben je werkzaam in dagdienst van maandag t/m vrijdag. In de weekenden ben je altijd vrij.


Functie-eisen

Wij vragen:  • technische affiniteit;
  • flexibele instelling en fysiek in goede gesteldheid;
  • een leergierige medewerker die het vak wil leren of al over deze kwaliteiten al beschikt.

Aanbod

Een gevarieerde baan binnen een klein familiebedrijf, waar je jezelf helemaal kan ontwikkelen tot volwaardig monteur koel- en vriesinstallaties. Je bent flexibel werkzaam in dagdienst van maandag t/m vrijdag. Daarbij verdien je een marktconform salaris.Interesse? Solliciteer dan direct!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden