Bladel
MBO
Tijdelijk, Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Heb jij 2 rechterhanden en ben je graag met verschillende soorten klusjes bezig? Ben jij servicegericht en werk je graag zelfstandig? Lees dan direct verder!Voor dit klein familiebedrijf zijn we op zoek naar een allround medewerker. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het verhuren van diverse soorten fietsen. Ze verhuren deze vanuit hun eigen accommodatie, maar brengen deze ook op locatie voor scholen, bedrijven en overige teamuitstapjes. Kwaliteit van de fietsen, service, orde en netheid staan hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Fietsen worden pas verhuurd als deze ook daadwerkelijk 100% in orde zijn! 

Naast de verhuur hebben ze ook diverse arrangementen te bieden, worden bruiloftsceremonies georganiseerd op hun eigen rustgevende landelijke accommodatie en is dit een prachtige locatie voor de trouwfoto's.


Functieomschrijving

Als allround medewerker heb je een gevarieerd aanbod aan werkzaamheden.Je bent o.a. werkzaam op de eigen accommodatie waar je bij de fietsverhuur mensen o.a. helpt bij het afstellen van de zadels, geeft ze advies over mogelijke fietsroutes en geeft informatie over bezienswaardigheden die aansluiten bij de doelgroep.

Tijdens de dag ben je ook bezig met enkele onderhoudswerkzaamheden aan diverse soorten fietsen. Ook in en rond de accommodatie zijn altijd diverse klusjes. Voor bruiloftsceremonies moet van alles worden klaargezet en de nodige werkzaamheden worden uitgevoerd.

Er zijn vele groepen zoals scholen, bedrijven en overige teamuitstapjes waar jij de fietsen op locatie brengt. Jij zorgt ervoor dat de fietsen op de aanhanger worden geladen en op de juiste locatie worden geleverd. Je zet alle fietsen keurig neer en voorziet hen van de juiste informatie over het gebruik van de fiets.

Na hun fietstocht zorg je dat de fietsen worden nagekeken en laad je ze terug op de aanhanger. Bij terugkomst op het bedrijf zorg je dat de fietsen worden schoongemaakt en zorg je voor het onderhoud indien dat nodig is. Mocht er een reservering staan voor de volgende dag wordt de aanhanger ingeladen en klaargezet voor die dag.


Functie-eisen

Wat wij vragen:  • Je bent flexibel betreft werktijden;
  • Je hebt technische affiniteit en 2 rechterhanden;
  • Je houdt van orde en netheid;
  • Je bent representatief en servicegericht;
  • Je beschikt over een rijbewijs BE.

Aanbod

Als fulltime allround medewerker is geen dag hetzelfde en heb je een grote mate van zelfstandigheid. Je komt te werken bij een gemoedelijk familiebedrijf met een prachtig landschap. Salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Ben jij de fulltime allround medewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Theun: 0497-845793 of theun@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden