Fulltime monteur/operator revisies (magneten)

Werken in de Kempen - Werk Buro

MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie met gevarieerd en uitdagend montagewerk? Ben jij fulltime beschikbaar en heb jij kennis van werktuigbouwkunde of mechatronica? Lees dan direct verder!Dit bedrijf is gespecialiseerd in magneetsystemen voor diverse toepassingen. Het bedrijf vervaardigd de magneetsystemen in eigen huis, dat wil zeggen dat ze de producten zelf ontwikkelen, engineeren, produceren en op de markt zetten. De magneetsystemen bevatten een mooie techniek van groot frame en plaatwerk, fijn mechanica en elektrocomponenten.

Het gaat om een groot familiebedrijf dat werkt met zelfsturende teams. In deze zelfsturende teams werk je in een soort van cirkel waarbij je collega's van diverse afdelingen in je project betrekt om het project zo succesvol mogelijk af te ronden. Proactiviteit en betrokkenheid met je collega's om samen succes te behalen.


Functieomschrijving

Als monteur/operator revisies (magneten) ben je dagelijkse bezig met gevarieerd en uitdagend montagewerk. Je taken bestaan o.a. uit het: • assembleren van recycling machines;
 • werken vanaf instructies, technische tekeningen en elektroaansluitschema's;
 • aansluiten van elektro componenten;
 • demonteren en reviseren van gebruikte machines;
 • verplaatsen van zware producten m.b.v. een hijskraan en het laden voor transport; 
 • werken met een balanceerbank;
 • inrichten, optimaliseren en schoon houden van de montage afdeling;
 • actief meedenken aan verbetertrajecten van productieproces en eindproduct.

Functie-eisen

Je bent initiatiefrijk, kan goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer! Je bent communicatief vaardig, weet problemen goed te verwoorden en bent flexibel ingesteld.Wat wij verder nog vragen: • Je hebt werk- en denkniveau MBO niveau 4 werktuigbouwkunde of mechatronica;
 • Je hebt kennis van mechanica en basis elektronica;
 • Je hebt ruime ervaring in de machinebouw.

Aanbod
Als fulltime monteur/operator revisies (magneten) heb je een gevarieerde baan binnen een stabiel familiebedrijf. Je bent fulltime werkzaam in dagdienst. De werkgever biedt je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf. Salaris is conform de cao metalektro en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Ben jij de fulltime monteur/operator revisies (magneten) waar wij naar op zoek zijn? Laat dan direct van je horen! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Theun: 0497-845793 of theun@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden