Medewerker magazijn en opbouw showrooms / beurzen

Werken in de Kempen - Werk Buro

Hapert
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Ben jij fulltime beschikbaar en flexibel om zowel in Nederland als het buitenland werkzaam te zijn? Lees dan direct verder!Dit Kempisch bedrijf is gespecialiseerd in meubelen en conceptinrichtingen. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal actief en is vanwege enorme groei op zoek naar een fulltime medewerker magazijn en opbouw showrooms/beurzen.


Functieomschrijving

Als medewerker magazijn en opbouw showrooms/beurzen ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van conceptinrichtingen zoals het afstellen van meubelen in showrooms en beurspresentaties of fotosessies, het ophangen van verlichting en/of reclamemateriaal. Tevens ben je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens met meubelen en decoratiemateriaal.

Je bent voornamelijk bezig met gevarieerde opbouwwerkzaamheden voor de conceptafdeling op locatie. Je bent voor een deel werkzaam in het buitenland, maar zal ook regelmatig in Nederland een opdracht hebben. Daarnaast ondersteun je het logistiek magazijn op eigen locatie.Je bent voornamelijk zelfstandig bezig, maar bent vaak samen op locatie met de afdeling styling en de vertegenwoordiger.

Het betreft een functie in dagdienst van maandag t/m vrijdag.Kortom, een gevarieerde en uitdagende baan!


Functie-eisen

Je bent bereidt om meerdere dagen op locatie in binnen- en buitenland te werken. Daarbij ben je technisch, klantvriendelijk, zelfstandig en ondernemend.Verder vinden we het belangrijk  dat je beschikt over:  • een MBO werk- en denkniveau;
  • ervaring als interieurbouwer of affiniteit met meubelen;
  • kennis van Engelse, Duitse en/of Franse taal.

Aanbod

Als medewerker magazijn en opbouw showrooms/beurzen heb je een grote verantwoordelijkheid en grote mate van zelfstandigheid. Je salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarbij worden goede secundaire arbeidsvoorwaarden gehanteerd zoals o.a. een pensioenregeling, 27 vakantiedagen en overwerktoeslagen.Ben jij de medewerker magazijn en opbouw showrooms/beurzen die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Theun: 0497-845793 of theun@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden