Son
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
32-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Ben jij op zoek naar een fulltime baan waarbij je met geavanceerde apparatuur te werk gaat? Maak je graag gebruik van de nieuwste technieken om zo klanten altijd de beste oplossing te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een bedrijf gespecialiseerd in het reinigen van riolen, gevestigd in Son, zijn wij op zoek naar een riool ontstopping monteur. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer en bestaat uit zo'n 60 medewerkers. Iedereen kent elkaar. Dit komt mede door de activiteiten die georganiseerd worden. Zo zijn ze afgelopen jaar met z'n allen naar een attractiepark geweest, wordt de bouwvak feestelijk ingeluid en wordt het jaar afgesloten met een kerstdiner! 


Functieomschrijving

De taken die je gaat uitvoeren:  • Inspecteren van rioleringen met de nieuwste apparatuur;
  • Beoordeling van vervolgactie: verhelpen, repareren of vernieuwen;
  • Verhelpen van ontstopping en repareren van riolering.


Je dienst start om 07.00 uur, afhankelijk van het aantal klussen en storingen ben je klaar tussen 17.00 en 18.00 uur. Daarnaast draai je één keer per vier weken een spoeddienst/storingsdienst waarbij je als eerste opgeroepen wordt. En één keer per vier weken draai je een zelfde spoeddienst/storingsdienst en wordt je als tweede opgeroepen. In overleg worden deze diensten ingepland. De uren kunnen worden uitbetaald of als verlof opgenomen worden.


Functie-eisen

Jij bent:  • Dienstverlenend en stelt je klantvriendelijk op;
  • Representatief;
  • Zelfstandig en beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • In het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

We bieden je een werkomgeving waarin veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waarin je opgeleid kunt worden tot een echte vakman! Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het betreft een functie voor de lange termijn.Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? We horen graag van je, zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Anne Diepens via het nummer 0497-845793 of per mail via de button 'Vraag aan werkgever' rechtsboven de vacature.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden