Salesmanager binnendienst (fulltime)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Veldhoven
MBO, HBO, WO
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Kick jij op het realiseren van verkoopdoelstellingen op basis van een grondige marktanalyse en zakelijk instinct met jou ondernemersgeest in meerdere landen wereldwijd? Werk je graag in een ambitieuze organisatie met korte communicatielijnen waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling? Misschien ben jij dan wel de salesmanager die beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen, professionaliteit en zelfstandigheid waar dit bedrijf in Veldhoven naar op zoek is! Het bedrijf is gespecialiseerd in geneesmiddelen welke over de gehele wereld worden verkocht. Het team waarin je terecht komt bestaat uit tien mensen en staan je met smart op te wachten.  


Functieomschrijving

Als salesmanager / accountmanager ben je van alle markten thuis. Je hebt contact met bestaande en nieuwe importeurs en bent verantwoordelijk voor verkoopresultaten en de ontwikkeling van je eigen accounts. Als een nieuwe order binnenkomt ga je hier direct mee aan de slag. Hier komt heel veel bij kijken en je laat dit proces niet los voordat de order door de klant is ontvangen. De werkzaamheden voer je uit op kantoor, het gaat dus om een binnendienst functie.Daarnaast heb je de volgende taken: • Analyseren van marktpotentieel en ontwikkelingen in je eigen toegewezen landen;
 • Benaderen van potentiële importeurs wereldwijd;
 • Bepalen verkoopstrategie per account;
 • In samenwerking met productmarketing adviseren en ondersteunen van importeurs; 
 • Ondersteuning van de verkoopdirecteur;
 • Incidenteel afreizen naar klanten in het buitenland. 

Functie-eisen

Jij beschikt over: • HBO werk- en denkniveau;
 • Flexibele instelling en bent stressbestendig;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden met aantrekkelijk vast salaris en bonus op basis van de afgesproken groeidoelstellingen. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en pensioen.Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan horen we graag van je, zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Anne Diepens via het nummer 0497-845793 of per mail via de button 'Vraag aan werkgever' rechtsboven de vacature.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden