Assistent (meewerkend) teamleider magazijn

Werken in de Kempen - Werk Buro

Veldhoven
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Binnen dit bedrijf, gelegen in Veldhoven, ontwikkelen, fabriceren en assembleren ze warmwaterboilers voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, hotels, brandweerkazernes en campings over de hele wereld. In Veldhoven is het hoofdkantoor gevestigd en telt zo'n 90 medewerkers. Ondanks de grootte van het bedrijfspand hangt er een gemoedelijke sfeer en kent iedereen elkaar. De meeste mensen werken er al heel lang, om die reden wordt er regelmatig taart gegeten om een jubileum te vieren met elkaar. Medewerkers komen hier niets tekort, zo worden er bijvoorbeeld borrels en familiedagen georganiseerd. Bij een groot succes blijven de bammetjes in de tas en mag iedereen een lekker frietje halen bij de frietkar die voor het pand komt te staan. 
Functieomschrijving

Houd jij van orde en netheid en ben je helemaal op je plek in een magazijn? Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en kun je zowel zelfstandig als in teamverband helemaal je ei kwijt? Lees dan snel verder!De afdeling magazijn is verantwoordelijk voor de logistiek en planning van onderdelen en eindproducten in de productie. De magazijnmedewerkers leveren onderdelen aan en verzorgen het intern transport aan het productieproces. Daarnaast maakt de afdeling eindproducten en service-onderdelen verzendklaar en draagt zorg voor de voorraad en kwaliteit.Je werkzaamheden bestaan uit:  • ondersteunen van de supervisor;
 • uitvoeren van verbeteringen ten behoeve van bestaande en nieuwe werkprocessen;
 • het tijdig en correct verzendklaar maken van goederen;
 • het verzorgen van intern transport;
 • orderpicken, magazijnbeheer en uitvoeren voorraad controles;
 • zorgdragen voor een goede voorraadbetrouwbaarheid;
 • actief signaleren, corrigeren en oplossen van afwijkingen, tekorten, pickfouten en verkeerde leveringen.

Functie-eisen

Jij beschikt over: • MBO werk- en denkniveau;
 • een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, bent kwaliteitsbewust en werkt nauwkeurig;
 • een proactieve en flexibele werkhouding, jij hebt geen bezwaar om in een drukke periode een uurtje eerder te beginnen of langer door te werken;
 • ervaring als magazijnmedewerker;
 • een reach- en heftruckcertificaat, of staat er voor open om deze te behalen;
 • beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré.

Aanbod

Wij bieden:Wanneer je in deze functie aan de slag gaat, werk je van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur en ontvang je werkkleding van het bedrijf. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en wordt gebaseerd op de cao Metaal en Techniek. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele werksfeer met een echte 'ons kent ons' cultuur en persoonlijke aandacht voor elke medewerker; jij bent belangrijk en daar investeren ze graag in!Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden