Allround metaalbewerker (voorbereiden, uitvoeren en controleren)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Veldhoven
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Binnen dit bedrijf, gelegen in Veldhoven, ontwikkelen, fabriceren en assembleren ze warmwaterboilers voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, hotels, brandweerkazernes en campings over de hele wereld. In Veldhoven is het hoofdkantoor gevestigd en telt zo'n 90 medewerkers. Ondanks de grootte van het bedrijfspand hangt er een gemoedelijke sfeer en kent iedereen elkaar. De meeste mensen werken er al heel lang, om die reden wordt er regelmatig taart gegeten om een jubileum te vieren met elkaar. Medewerkers komen hier niets tekort, zo worden er bijvoorbeeld borrels en familiedagen georganiseerd. Bij een groot succes blijven de bammetjes in de tas en mag iedereen een lekker frietje halen bij de frietkar die voor het pand komt te staan. 
Functieomschrijving

Ben jij iemand die het liefst afwisselende werkzaamheden uitvoert met metaal? Heb jij oog voor kwaliteit, ben je nauwkeurig en kun je omgaan met machines en meetapparatuur in een productieomgeving? Lees dan snel verder!Als allround metaalbewerker ben je verantwoordelijk voor het maken van de tanks die als basis dienen voor de warmwaterboilers. Je bent niet verantwoordelijk voor één onderdeel hiervan maar houdt je bezig met de voorbereiding, uitvoering en (eind)controles. Je werkzaamheden bestaan uit:   • Voorbereidende metaalbewerkingen zoals knippen, plasmasnijden, stralen en walsen;
  • Uitvoeren van laswerkzaamheden (MIG/MAG 1 en 2);
  • Binnenzijde van de tank voorzien van een glaslaag;
  • Uitvoeren van (eind)controles;
  • Ondersteunen van de leidinggevenden.

Functie-eisen

Jij beschikt over:  • MBO werk- en denkniveau, daarnaast heb je gevoel voor techniek en materiaalkennis;
  • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, bent kwaliteitsbewust en werkt nauwkeurig;
  • Een proactieve en flexibele werkhouding, jij hebt geen bezwaar om in een drukke periode een uurtje eerder te beginnen of langer door te werken;
  • Je kunt omgaan met machines en meetapparatuur in een productieomgeving;
  • Je ziet verandering als uitdaging.

Aanbod

Wanneer je in deze functie aan de slag gaat, werk je van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur en ontvang je werkkleding van het bedrijf. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en wordt gebaseerd op de cao Metaal en Techniek. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele werksfeer met een echte 'ons kent ons' cultuur en persoonlijke aandacht voor elke medewerker; jij bent belangrijk en daar investeren ze graag in!Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden