Veldhoven
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Voor een klein, dynamisch en groeiend bedrijf gevestigd in de gemeente Veldhoven zijn wij op zoek naar een allround montage medewerker. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren en monteren van logistieke bewegwijzering, belijning, pictogrammen, veiligheidsspiegels en andere toebehoren om het reilen en zeilen in een magazijn efficiënt en veilig te laten verlopen. Het bedrijf bestaat uit zo'n 23 man in zijn totaliteit. Het bedrijf is onderverdeeld in diverse afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Denk hierbij aan de afdelingen verkoop, commerciële binnendienst, administratie, productie en montage. Voor het montageteam zijn ze op zoek naar versterking. Veelal worden de producten door de collega's van de afdeling productie naar wens van de klant gefabriceerd. Daarna neemt het montageteam het stokje over om alles netjes en nauwkeurig op locatie te installeren. 


Functieomschrijving

Ben jij iemand die gestructureerd te werk gaat en het leuk vindt om telkens op een nieuwe plek samen met je collega's aan de slag te gaan om een warehouse operationeel te maken? Heb je daarnaast geen hoogtevrees en ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan is dit de baan die goed bij jou past!Als allround montage medewerker ben je onderdeel van het montageteam wat bestaat uit circa zes tot acht medewerkers. Afhankelijk van de reisafstand vertrek je tussen 06.30 en 08.30 uur vanuit Veldhoven samen met een aantal collega's naar een magazijn ergens in Nederland of België. Vooraf en onderweg worden de werkzaamheden doorgesproken en worden de taken verdeeld.Je taken bestaan onder andere uit: • Het monteren en aanbrengen van onder andere pictogrammen, bewegwijzering en locatielabels;
 • Het uitmeten en plaatsen van zelfklevende belijningen en vloermarkeringen;
 • Het monteren van diverse veiligheidsproducten zoals veiligheidsspiegels en stootranden;
 • Het verlenen van ondersteuning aan de productie en alle voorkomende overige werkzaamheden.


Over het algemeen ben je rond 17.00 uur weer terug. Bij grote klussen die wat verder weg gelegen zijn overnacht je in een hotel en word je voorzien van eten en drinken.  


Functie-eisen

Jij komt in aanmerking voor de functie van allround montage medewerker als: • Je goed zelfstandig te werk kunt gaan en pro-actief kunt meedenken over vragen op locatie;
 • Je geen hoogtevrees hebt;
 • Je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en beschikt over een rijbewijs;
 • Je flexibel bent: overnachten is voor jou geen probleem. Dit gebeurt altijd in overleg en aan de hand van je beschikbaarheid.


Ben jij in het bezit van een VCA en hoogwerkcertificaat? Dan is dat mooi meegenomen! Het is geen vereiste, deze kan altijd via Werken in de Kempen behaald worden.


Aanbod

Dit bedrijf biedt jou: • Een functie waarin je kunt doorgroeien op termijn;
 • Beloning volgens hun eigen bedrijfsreglement;
 • 24 vakantiedagen;
 • Kilometervergoeding vanaf 15 kilometer;
 • Een marktconform salaris op basis van jou leeftijd en ervaring;
 • Heel veel leuke activiteiten zoals de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.   


Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden