Eindhoven
MBO, HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Dit gemoedelijke bedrijf in Eindhoven is gespecialiseerd in het vervaardigen van alle mogelijke exclusieve trappen en balustraden. Door de kennis en ervaring die dit bedrijf heeft opgebouwd kunnen ze vele soorten metalen verwerken. Denk hierbij naast staal ook aan geslepen of gepolijst roestvast staal en messing. Daarnaast heeft dit bedrijf een unieke techniek in huis. Deze techniek maakt het mogelijk om plaatwerk-profielen te maken die met conventionele technieken niet mogelijk zijn. Bovendien zijn met deze techniek perfecte, zuivere en strakke hoeken mogelijk. Trappen en balustraden zijn de basis voor dit bedrijf maar ook metalen producten voor interieur, exterieur of industrie komen regelmatig voor. Bij dit bedrijf werken zo'n 10 tot 12 medewerkers in totaal, welke onderverdeeld zijn in het montageteam, productie en kantoor. 


Functieomschrijving

Ben jij graag de spil tussen opdrachtgever, leverancier, projectleider en de werkplaats? Neem je daarnaast graag de verantwoordelijkheid en heb je affiniteit met staal? Dan ben jij de werkvoorbereider / tekenaar waar wij naar op zoek zijn!Als werkvoorbereider / tekenaar ben je verantwoordelijk voor het systematisch verwerken van de werkvoorbereiding en het vervaardigen van tekeningen betreffende het produceren van plaatwerk, stalen trappen, balustrades en specials, waarvan meetgegevens worden aangeleverd. Je werkzaamheden bestaan uit:  • Aanvragen van prijsopgave voor uitbesteding van werkzaamheden;
 • Bestellen van materialen bij diverse leveranciers;
 • Maken van werktekeningen welke ter controle aan opdrachtgever dienen te worden gezonden;
 • Verwerken van opmerkingen in werktekeningen;
 • Vrijgeven van productietekeningen;
 • Bewaken van projectvoortgang.


Je werkt direct samen met de projectleider en de werkplaats en hebt continu contact met de opdrachtgever en de leveranciers. Je werkt bestaat voor 60 procent uit werkvoorbereiding en voor 40 procent uit tekenen.


Functie-eisen

Jij beschikt over: • MBO of HBO afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde of metaaltechniek;
 • Je kunt goed overweg met tekenmethode Hi-Cad en andere programma's;
 • Een goede helikopterview om het overzicht te bewaren;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je gaat nauwkeurig en precies te werk;
 • Je bent gedreven en flexibel.


 


Aanbod

Wanneer je in deze fulltime functie aan de slag gaat werk je van maandag tot en met vrijdag. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en wordt gebaseerd op de cao kleinmetaal. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zo bouw je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op. In dit gemoedelijke bedrijf heerst een informele werksfeer met een echte 'ons kent ons' cultuur en persoonlijke aandacht voor elke medewerker! Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden