Montage Monteur | metaal | buitendienst

Werken in de Kempen - Werk Buro

Eindhoven
LBO / VMBO, MBO
36-40 Uur
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel
Dit gemoedelijke bedrijf in Eindhoven is gespecialiseerd in het vervaardigen van alle mogelijke exclusieve trappen en balustraden. Door de kennis en ervaring die dit bedrijf heeft opgebouwd kunnen ze vele soorten metalen verwerken. Denk hierbij naast staal ook aan geslepen of gepolijst roestvast staal en messing. Daarnaast heeft dit bedrijf een unieke techniek in huis. Deze techniek maakt het mogelijk om plaatwerk-profielen te maken die met conventionele technieken niet mogelijk zijn. Bovendien zijn met deze techniek perfecte, zuivere en strakke hoeken mogelijk. Trappen en balustraden zijn de basis voor dit bedrijf maar ook metalen producten voor interieur, exterieur of industrie komen regelmatig voor. Bij dit bedrijf werken zo'n 10 tot 12 medewerkers in totaal, welke onderverdeeld zijn in het montageteam, productie en kantoor.
Functieomschrijving

Ben jij iemand die graag op pad is en op verschillende plekken door heel Nederland wil werken? Werk je graag in een vast klein team en heb je affiniteit met staal? Dan ben jij de montage monteur die wij zoeken voor op de buitendienst! 



Als montage monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren en plaatsen van uit metaal vervaardigde onderdelen zoals trappen, leuningwerken, lichte constructies, kunstwerken. Je werkzaamheden bestaan uit: 



 • Uitzetten van maatvoering op de bouwplaats;
 • Aanvoeren van materiaal op de bouwplaats;
 • Montage werkzaamheden;
 • Lassen, richten en afwerken;
 • Tekening lezen;
 • Aanspreekpunt voor opdrachtgever op locatie;
 • Montage voorbereiding in de werkplaats.


De werktijden zijn afhankelijk van waar het project gerealiseerd moet worden. In principe vertrek je in de ochtend vanaf 06.00 en ben je altijd rond 18.00 uur weer terug in Eindhoven. 


Functie-eisen

Jij beschikt over:



 • Een afgeronde beroepsopleiding en hebt affiniteit met staal;
 • Je kunt zelfstandig een werktekening lezen;
 • Je lost problemen zelfstandig op in overleg met de opdrachtgever en/of projectcoördinator; 
 • Je hebt goed ruimtelijk inzicht en een helikopterview om het overzicht te bewaren;
 • Je bent gedreven en flexibel.
 • Je hebt geen hoogtevrees om vanuit een hoogwerker te werken;
 • Je beschikt over een rijbewijs.


Ben jij in het bezit van een VCA en hoogwerkcertificaat? Dan is dat mooi meegenomen! Het is geen vereiste, deze kan altijd via Werken in de Kempen behaald worden. Heel incidenteel duurt een project langer en is het makkelijker om te overnachten, dit gebeurt altijd vooraf in goed overleg. 


Aanbod

Wanneer je in deze functie aan de slag gaat werk je van maandag tot en met vrijdag. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en wordt gebaseerd op de cao kleinmetaal. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zo bouw je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op. Daarnaast worden alle (over)uren uitbetaald. Ook de reistijd van een naar projecten wordt volledig betaald. Mocht je meer dan tien overuren maken in een week krijg je een toeslag van 125%. In dit gemoedelijke bedrijf heerst een informele werksfeer met een echte 'ons kent ons' cultuur en persoonlijke aandacht voor elke medewerker! 



Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden