LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
32-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf in De Kempen verhuurt diverse verreikers (inclusief machinist) door heel Nederland. Ze worden ingezet voor de woning- en utiliteitsbouw, bevoorrading interieurbouw, het verwijderen van asbest en ga zo maar door. Het team bestaat momenteel uit zo'n zes medewerkers maar door de groeiende vraag zijn ze op zoek naar versterking in de vorm van een extra verreiker machinist. Ondanks dat iedereen vaak op een andere plek werkt is het team heel hecht. Dat komt mede door de vaste vrijdagmiddagborrel die altijd op de laatste vrijdag van de maand op de agenda staat en daarnaast de leuke personeelsuitjes. 
Functieomschrijving

Ben je graag aan het werk op wisselende (bouw)locaties door heel Nederland? Heb je affiniteit met het besturen van een verreiker of andere machines? Dan is de functie van verreiker machinist misschien wel iets voor jou! 

Als verreiker machinist is geen dag hetzelfde, de ene dag werk je op een nieuwbouwlocatie van een universiteit in het midden van het land en de andere dag ondersteun je de medewerkers van glaszettersbedrijf op een flinke hoogte bij een appartementencomplex in de regio. De werktijden kunnen wisselen maar over het algemeen vertrek je meestal rond de klok van 06.00 uur vanuit het bedrijf zodat je om 07.00 uur op locatie bent. Op de (bouw)locatie ben jij de belangrijke spil die ervoor zorgt dat alles gestructureerd verloopt en de werkzaamheden goed uitgevoerd kunnen worden door anderen. Je pauzeert samen met de medewerkers op locatie en bent vaak zo rond de klok van 16.00/17.00 uur terug. Bij kleine klussen van een dag rijd je op en neer met de verreiker. Bij grote projecten waar de inzet meerdere dagen of zelfs weken nodig is wordt de verreiker getransporteert en rijd je dagelijks op en neer met een auto. 


Functie-eisen

Jij beschikt over:  • Een geldig rijbewijs B, een vrachtwagenrijbewijs is mooi meegenomen maar is absoluut geen vereiste;
  • Technisch inzicht;
  • Flexibiliteit, het is geen baan met vaste werktijden en je werkt één keer per maand op zaterdag(ochtend);
  • Een VCA certificaat, of je bent bereidt deze (via ons) te behalen;
  • Een certificaat verreiker met hijsfunctie, of je bent bereid deze (via ons) te behalen.

Aanbod

Het betreft een functie voor de lange termijn met uitzicht op een vast dienstverband. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden en biedt het bedrijf je de kans om bijvoorbeeld je vrachtwagenrijbewijs te gaan behalen. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring volgens de cao transport en logistiek. Het eerste uur dat je reist voor je werk is eigen tijd. Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden