Verkoopmedewerker tankstation | weekendhulp | 16 - 32 uur

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bladel
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
1-24 Uur
€1700 - €2000
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Dit Nederlandse bedrijf is exploitant/eigenaar van 15 full-service tankstations door heel Nederland. Bij dit station is een carwash en café met verse broodjes ook onderdeel van de dienstverlening. Het benzinestation is zeven dagen per week geopend en de teams werken volledig zelfstandig. Het huidige team bestaat vijf medewerkers maar ze zijn dringend op zoek naar versterking voor in het weekend en eventueel nog één of meerdere dagen doordeweeks. 
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan voor in het weekend en eventueel één of meerdere dagen doordeweeks? Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat reizend Nederland met een glimlach jouw deur uit loopt? Ga dan nu aan de slag als verkoopmedewerker bij dit tankstation in Hapert. Van het onderhouden van de shop tot het ondersteunen bij de carwash, met jouw helikopterview kan jij het allemaal! 

Als verkoopmedewerker werk je volledig zelfstandig. Naast het beheren van de shop open of sluit je het station alleen. Omdat je vaak alleen werkt is het van belang dat je beslissingen zelfstandig durft te nemen. Daarnaast ben je een echte multitasker door de vele verschillende taken, denk hierbij aan: • Overzicht houden over de shop en het gehele terrein;
 • Kassawerkzaamheden;
 • Aanvullen producten in de schop;
 • Klanten helpen met vragen over bijvoorbeeld de carwash;
 • Broodjes klaarmaken voor in het cafégedeelte;
 • Storingen oplossen;
 • Schoonmaken.


Kortom een veelzijdige functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en volledig zelfstandig je taken uitvoert! Uren en dagen gaan altijd in overleg, je werkt minimaal 16 uur in het weekend en daarnaast kun je de uren tot 32 uur aanvullen met doordeweekse dagen. 


Functie-eisen

Herken jij jezelf in de volgende competenties en vaardigheden? • Groot verantwoordelijkheidsgevoel:
  Veiligheid is één van de belangrijkste kenmerken, de veiligheidsprocedures dienen te worden gevolgd.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden:
  Communicatie met collega's is van groot belang binnen een zelfsturend team.
 • Feedback kunnen ontvangen:
  Openstaan voor de opmerkingen van een collega over jouw werkzaamheden en/of gedrag is belangrijk voor de persoonlijke groei en ontwikkeling van het team.
 • Gemotiveerd en leergierig:
  Er zijn veel verplichte trainingen om de veiligheid op het tankstation te kunnen waarborgen. Daarnaast worden er ook veel trainingen en cursussen aangeboden voor persoonlijke groei.
 • Energiek:
  Gedurende je werkdag ben je in hoge mate actief bezig en schakel je continue tussen verschillende werkzaamheden.
 • Representatief en verzorgt:
  Voor de uitstraling van een tankstation is het belangrijk dat je er altijd representatief en verzorgt uitziet. 
 • Lef:
  Het tankstation gaat vroeg in de ochtend open en sluit laat in de avond, het is van belang dat je hiervan niet nerveus wordt.


Voor deze functie moet je 18 jaar of ouder zijn en beschikken over eigen vervoer of op fietsafstand van het station wonen.


Aanbod

Het tankstation is van maandag tot en met vrijdag dagelijks geopend van 06.00 tot 23.00 uur. Indien je doordeweeks werkt werk je in diensten van 06.00 tot 15.00 uur of vanaf 15.00 tot 23.00 uur. Op zaterdag opent het station om 07.00 uur en je dienst wisselt dan ook om 15.00 uur. Op zondag opent het station om 08.00 uur en wisselt je dienst om 15.30 uur. Indien je op een afstand van 10 kilometer of verder woont vanaf het station ontvang je een reiskostenvergoeding van 0.19 cent per kilometer. Het station is 365 dagen per jaar geopend waardoor er ook op de feestdagen gewerkt moet worden. Hiervoor ontvang je een toeslag van 150 procent. 

Indien je aan de slag gaat krijg je een inwerktraject waarbij je gemiddeld zo'n zes keer meekijkt met een ervaren collega. Veiligheid is belangrijk en om die reden zul je jaarlijks je BHV en veiligheidsdiploma halen/herhalen. In de eerste maand ga je ook thuis aan de slag met verschillende digitale cursussen omtrent procedures en veiligheid. Elk station heeft een vaste coach die wekelijks langs komt om te kijken hoe het gaat met alle medewerkers en of ze tegen problemen aanlopen. De coach voor dit station is zelf ook begonnen als weekendhulp en werkt inmiddels al zo'n acht jaar voor het bedrijf, volop doorgroeimogelijkheden dus! 

Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden