Software engineer | machinebouw | junior / senior | rechtstreeks in dienst

Werken in de Kempen - Werk Buro

Veldhoven
HBO
Vast
36-40 Uur
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Binnen dit bedrijf worden machines ontwikkeld en geproduceerd voor het genereren van paspoorten en kaarten zoals identiteitskaarten en bankpassen. De machines gaan naar overheden en ondernemingen over de hele wereld. Het bedrijf is gevestigd in Veldhoven en bestaat uit zo'n 65 medewerkers verdeeld over de service, engineering en assemblage/test afdeling. Het bedrijf is wegens groei op zoek naar software engineer.


Functieomschrijving

Ben jij graag betrokken bij het proces van ontwerp en ontwikkeling en werk je graag samen met collega's in multidisciplinaire teams? Ga jij geen uitdaging uit de weg om continu te blijven voldoen aan de veranderde eisen van de klant? Dan is het software team van dit bedrijf op zoek naar jou! 

Je komt terecht in een team van ongeveer zes ontwikkelaars en gaat je inzetten voor de volgende werkzaamheden:  • Je neemt het initiatief voor het realiseren van nieuwe technologieën, innovaties en mogelijke verbeteringen;
  • Signaleren en rapporteren van foutmeldingen in een machine;
  • Assisteren van assembly en test afdeling en daarnaast de service engineers.

Functie-eisen

Herken jij jezelf in onderstaande punten?   • Ervaring in het ontwikkelen van software voor complexe machines;
  • Je bent bekend met control flow, testen, real-time programmering, WPF en MVVM; 
  • Als senior ben je in staat om code te schrijven in C en C# en ontwikkeling op het gebied van Windows systemen en B&R PLC platform;
  • Je bent in staat om te communiceren met mechanische, elektrische en proces engineers;
  • Kennis van Python en het begrijpen en/of ervaring hebben met Agile en Scrum is een pre.

Aanbod

Voor deze functie ontvang je een uitstekend salaris. Secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten een beschikbaar premiestelstel pensioen, volledige betaling van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen door de werkgever, een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis en de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Je daarnaast 32 verlofdagen en het bedrijf biedt, bij interesse, internationale carrièremogelijkheden. Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden