Bergeijk
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Het betreft een jong bedrijf in Bergeijk met veel potentieel om te gaan groeien. Ze zijn gespecialiseerd in het nabehandelen van roestvaststalen producten en werken er samen aan om de klanten alle mogelijke expertise op dat gebied te kunnen bieden. Het draait daarbij om ambacht, want dat is wat ze doen. De medewerkers (15 tot 20) werken dag in, dag uit om waarde toe te voegen aan roestvaststalen producten en dat doen ze met veel plezier! Het bedrijf zorgt ervoor dat ze dat op hun eigen manier kunnen doen, door ze flexibiliteit en ruimte te bieden. Volgens de huidige werknemers is het Brabants gezellig en krijgen ze zelfstandigheid in hun werk. Werken voelt als thuiskomen bij dit bedrijf!
Functieomschrijving

Ben jij nauwkeurig en werk je graag zelfstandig in een schone omgeving? Dan is de functie van cleanroom medewerker misschien wel echt iets voor jou! 

Als medewerker cleanroom binnen dit bedrijf ben je mede verantwoordelijk voor het reinigen, assembleren en verpakken van diverse onderdelen. Je reinigt zowel industrieel als grade 4. Daarnaast heeft het bedrijf geïnvesteerd in een grade 2 surface cleaner waar ze in maart 2020 mee gaan starten.


Functie-eisen

Jij bent:  • zelfstandig en kunt ook in teamverband goed werken;
  • nauwkeurig en pro-actief;
  • iemand die de Nederlandse taal goed beheerst.


Heb je ervaring met het werken in een cleanroom? Dan is dit mooi meegenomen!


Aanbod

Het betreft een fulltime functie in dagdienst met uitzicht op een vast dienstverband! Je start op basis van detachering, maar na een korte tijd word je bij goed functioneren overgenomen door het bedrijf. Je komt te werken in een gezellige werkomgeving waar hard gewerkt wordt met uiteraard goede arbeidsvoorwaarden (volgens de cao Metaal & Techniek). Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 1.800 en € 2.200 euro. 

Kortom, een leuke en gevarieerde functie bij een ambitieus bedrijf!

Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden