Project manager | machinebouw | rechtstreeks in dienst

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bladel
HBO
Vast
36-40 Uur
€4500 - €5000
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van doseer- en weegsystemen en automatiseringssoftware voor de diervoerder- en levensmiddelenindustrie. Of het nu gaat om doseerhoeveelheden van een gram of meer dan zesduizend kilo; in de moderne fabriekshal maken ze zowel standaardproducten als machines op maat. Ons werk gaat verder dan het produceren alleen; ook het ontwerpen, ontwikkelen, assembleren en de inbedrijfstelling op locatie is onze verantwoordelijkheid. Het familiebedrijf in opgericht in de jaren 70 en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd concern met meer dan 200 medewerkers. Persoonlijk contact, uitstekende service en passie voor de poeder- en korrelverwerkende industrie staan centraal. 
Functieomschrijving

Ben jij graag van a tot z betrokken bij een proces en heb je affiniteit met machinebouw? Zorg jij ervoor dat je teamleden het aan niets ontbreekt, dat ze de juiste tools hebben om hun werk volgens planning uit te voeren en zorg je ondertussen ook voor een goede informatievoorziening richting de klant? Dan ben jij de projectmanager die we zoeken! 

Vanaf het verkoopstadium ben je betrokken bij de pre-engineering en de invulling van (technische) projecten. Een bewuste keus. Jij bent tenslotte verantwoordelijk voor een goede uitvoering en zorgt er zo voor dat er een plan ligt waar je als projectmanager volledig achter staat. In alle fases ben je een waardevolle gesprekspartner. Het werk doe je natuurlijk niet alleen. Je hebt de leiding over een multidisciplinair team van zes tot tien mensen. Van planning tot financiën: er zijn een hoop aspecten om rekening mee te houden tijdens het project, maar daar daar jij je hand niet voor om.

Staat de handtekening onder de opdrachtbevestiging? Dan werk je samen met de proces analyst de projectgegevens uit. Tijdens het traject blijven jullie regelmatig overleggen. Zo zorg je dat de klant precies krijgt waar hij om heeft gevraagd. Bij iedere stap houd je de vinger aan de pols. Jij zorgt dat je teamleden het aan niets ontbreekt en dat ze de juiste tools hebben om hun werk volgens planning uit te voeren. Ondertussen zorg je ook voor een goede informatievoorziening richting de klant. Is er sprake van meer- of minderwerk, dan overleg je daarover.

Als de machines zijn geproduceerd en de software is ontwikkeld, dan komt de inbedrijfstelling in zicht. Hoewel de coördinatie hiervan de verantwoordelijkheid is van de international sit supervisor of service-engineer, onderhoud je nauw contact met je collega en weet je precies wat er speelt. Het project sluit je af met een stukje nazorg richting de klant. Hoe goed je jouw projecten ook managet, je blijft altijd kritisch. We staan dan ook niet gek te kijken als jij met verbeterinitiatieven komt over hoe we efficiënter kunnen werken. Datzelfde geldt voor productverbeteringen. Nieuwe inzichten die jij en je collega's opdoen tijdens bijvoorbeeld assemblage, constructie, ontwikkeling of op het gebied van service, deel je. 

Jouw doel: 100% tevredenheid van de klant! 


Functie-eisen

Je bent je meer dan bewust van het feit dat jouw team zo succesvol is als de zwakste schakel. Als echte peoplemanager weet jij dan ook precies wat nodig is om te zorgen dat iedereen goed in zijn vel zit. Diezelfde aandacht heb je voor je klanten. Jouw werkdag stopt niet standaard om 17.00 uur. Als de situatie erom vraagt, let je niet op de klok en rond je af wat niet tot morgen kan wachten. Verder vragen ze:  • minimaal een afgeronde technische hbo-opleiding;
  • Bij voorkeur ervaring in de machinebouw;
  • ervaring met het managen van grote projecten;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Het betreft een fulltime functie met een goed salaris tussen de € 4.500,- en € 5.500,- euro. Daarnaast ontvang je 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen die grotendeels vrij in te plannen zijn. Je start met een uitgebreid inwerktraject en krijgt een laptop en mobiele telefoon. Het bedrijf organiseert regelmatig verschillende gezellige activiteiten met collega's, zoals een pubquiz of het jaarlijkse kerstevent. Enthousiast? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden