Demontage monteur velgen | magazijnmedewerker | autobanden | 8 tot 10 uur per week

Werken in de Kempen - Werk Buro

Hapert
LBO / VMBO
Vast
1-20 Uur
€2000 - €2500
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Dit in Hapert gevestigde bedrijf is sinds 2001 actief in de automobielbranche. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een grote en onafhankelijke leverancier van orginele BMW en MINI velgen in Europa. Hun doel is het leveren van originele kwaliteitsvelgen tegen een redelijke prijs en een zeer korte levertijd vanuit hun voorraad. Daarnaast bieden ze ook extra diensten zoals het huren van winterbanden, het monteren en balanceren van banden, een opslagservice, velgenreparatie, bandenservice, gepersonaliseerde velgen en bandenspanningssensoren. Het is een klein en gemoedelijk bedrijf en bestaat uit een drietal medewerkers. 


Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan voor gemiddeld één dag per week en heb je ervaring in de autobranche? Lees dan snel verder wat dan past de functie van demontage monteur velgen wellicht perfect bij jou!

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een auto heeft met het wegdek. Het soort banden en velgen dat op een auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en bovenal de veiligheid. Als een velg of band vervangen moet worden omdat een velg bijvoorbeeld beschadigd is, moet de velg van de band gedemonteerd worden. Dit doe je altijd met behulp van een demonteermachine. Dit moet secuur gebeuren omdat de velg of de band hergebruikt wordt. Daarnaast voer je magazijnwerkzaamheden uit en zorg je ervoor dat alles netjes en geordend blijft. Je werkt altijd samen met iemand en indien je het demontage werk goed beheerst zijn er tal van mogelijkheden om je werkzaamheden uit te breiden op termijn. Denk hierbij aan het monteren, balanceren of het afleveren van bestellingen.  


Functie-eisen

Jij bent:  • ervaren in de autobranche, heb je ervaring met een banden demonteermachine is dit een pre;
  • wekelijks 8 tot 10 uur beschikbaar, dag(delen) zijn vrij in te delen van maandag tot en met zaterdag (woensdag geen voorkeur);
  • zelfstandig en spreekt de Nederlandse taal.


Indien je beschikt over een CE rijbewijs is dit mooi meegenomen, maar absoluut geen vereiste! 


Aanbod

Voor deze functie ontvang je een uitstekend salaris. Het betreft een functie voor de lange termijn en er zijn zeker doorgroeimogelijkheden. Het werkt bestaat bij aanvang uit 80% demontagewerk en voor 20% uit magazijnwerk. Je werkt altijd met iemand samen en de lunch wordt verzorgd! Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden