Machinebediener | meerdere machines | kwaliteitscontrole | 2 ploegen

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oirschot
LBO / VMBO
Vast
36-40 Uur
€2000 - €3000
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is opgericht in de jaren vijftig en heeft zich ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken en poorten, naar een vooraanstaand Europese totaalleverancier van veiligheidsoplossingen. Het bedrijf is actief in zes landen. In de productieomgeving werken momenteel 20 medewerkers. De voertaal is Nederlands en ze zijn op zoek naar versterking. 


Functieomschrijving

Kun jij het overzicht bewaren wanneer je werkt met meerdere machines en heb je daarnaast een goed technisch inzicht? Wil je werken in een organisatie waarin veiligheid en kwaliteit voorop staat? Dan is de functie van machinebediener bij dit bedrijf met een uiteenlopend machinepark wellicht voor jou! 

Als machinebediener in deze organisatie werk je met uiteenlopende machines waardoor geen dag hetzelfde is. Meerder machines ga je bedienen, allen voor het maken van onderdelen voor poorten en hekken. Je start de dag met het opstarten van de machines. Vervolgens zie je dat een machine op storing staat. Je gaat kijken en weet deze kleine storing vakkundig te verhelpen. Alles staat nu klaar voor een goede start van de productie.

Bij alle machines roep je in het computersysteem het juiste programma op. Vervolgens voer je het materiaal in de machine in en bekijk je de eerste handelingen. Hier controleer je deze op kwaliteit en afwijkingen. Wanneer alles klopt laat je de machine draaien en ga je naar de volgende machine. Gedurende de dag blijf je de voorraad aanvoeren, kwaliteit controleren en los je kleine storingen op. Voor grotere storingen neem je contact op met de technische dienst. 

De machines waarmee je gaat werken zijn onder andere: langgat ponsmachine, lasermachine, zaag- en ponsmachine, lasrobots, persjes en een boorstraat. De werkzaamheden in het kort:  • Oproepen van het juiste programma in het systeem;
  • Bedienen van meerdere machines tegelijkertijd;
  • Plaatsen van de juiste materialen in de machines;
  • In- en bijstellen machines;
  • Uitvoeren kwaliteitscontrole;
  • Signaleren van afwijkingen.

Functie-eisen

Jij bent flexibel en weet het overzicht te bewaren over meerdere machines. Je werkt graag zelfstandig, maar weet ook wanneer je om hulp moet vragen. Veiligheid en kwaliteit staan standaard om nummer één. Verder vragen we:  • Relevante werkervaring als machinebediener in een productieomgeving of de bereidheid om het vak te willen leren;
  • Bereidheid om te werken in een twee ploegendienst (van 06.30 tot 15.15 uur en van 15.15 uur tot 00.00 uur).

Aanbod

Als machinebediener heb je een zeer zelfstandige, uitdagende en gevarieerde baan. Daarbij ontvang je een marktconform salaris (€2.000 - €3.000 bruto per maand) volgens de cao metalektro, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast zijn er ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het volgen van (veiligheid)trainingen en diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Ben jij de fulltime machinebediener waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Anne via het telefoonnummer 0497-845793 of per mail via anne@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden