Bladel
LBO / VMBO, MBO
Vast
36-40 Uur
€2000 - €2500
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf, gevestigd in Bladel, is gespecialiseerd in het produceren van voornamelijk geneesmiddelen maar ook enkele cosmetische producten. Deze producten kun je als consument kopen zonder recept. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen verspreid over Europa en Canada. In Bladel werken zo'n 165 medewerkers die continu streven naar precisie, kwaliteit en verbetering. Wegens groei is het bedrijf per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers die van aanpakken weten en graag in drie ploegen willen werken.


Functieomschrijving

Jij bent op zoek naar een functie waarin actie en afwisseling centraal staan. Daarnaast werk je graag in een team waarin je eigen inbreng en verantwoordelijkheidsgevoel zeer wordt gewaardeerd. Ben jij degene die wij zoeken? 

Er zijn verschillende functies mogelijk binnen dit bedrijf. Je kunt als inpakmedewerker, proces operator of bijvoorbeeld technisch operator aan de slag. Aan de hand van jou eerder opgedane ervaring en ambities zal mede bepaald worden in welke functie je zal starten. Doorgroei is mogelijk en ondersteund met een interne opleiding.

 


Functie-eisen
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent bereid om in een drie ploegendienst te werken;
  • Je bent gedreven en je hebt een positief kritische houding;
  • Ervaring in een productiebedrijf opgedaan? Dan is dit mooi meegenomen. 

Aanbod

Het betreft een fulltime functie in een drie ploegendienst met uitzicht op een vast dienstverband. Werken in drie ploegen betekent een mooie toeslag bovenop je salaris. Je werkt een week in de ochtendploeg (06.00 - 14.30 uur), daarna een week in de middagploeg (14.30 - 23.00 uur) en daarna een week in de nachtploeg (23.00 tot 06.00 uur). Op zondagavond start de nachtploeg om 22.00 uur. Je komt te werken in een gezellige werkomgeving waar hard gewerkt wordt met uiteraard goede arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Kortom, leuke en gevarieerde functies bij een ambitieus bedrijf!

Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!

Corona-update: In verband met het coronavirus heeft de opdrachtgever laten weten dat het momenteel niet mogelijk is om sollicitatiegesprekken te voeren. Bij interesse willen we je toch vragen om te solliciteren zodat we direct contact met je op kunnen nemen als de vacature weer actueel is of als we een soortgelijke vacature binnenkrijgen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden