Monteur machinebouw | fulltime | 10 tot 20% buitenland

Werken in de Kempen - Werk Buro

Hapert
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
€2000 - €3000
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel
Voor een bedrijf in Hapert zijn we op zoek naar jou! In deze moderne en schone werkomgeving worden roestvrijstalen onderdelen bewerkt die vervolgens gebruikt worden voor de bouw van machines. Ze hebben verschillende afdelingen waar deze bewerkingen uitgevoerd worden en waar de machines in elkaar gezet worden. Er werken zo'n 50 medewerkers die allemaal gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. 

Door de flinke groei die het bedrijf doormaakt zijn ze op zoek naar een monteur die het team komt versterken.  
Functieomschrijving

Heb jij al ervaring als monteur en ben je momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij affiniteit met machines en werk zo af en toe graag voor ons in het buitenland? Dan past deze vacature helemaal bij jou!

Als monteur werk je samen met je collega's aan unieke machines ten behoeve van de voedingsmiddelen industrie in een high tech omgeving. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het monteren en assembleren op zowel elektrisch als mechanisch vlak. Dit doe je aan de hand van technische tekeningen, werkinstructies en richtlijnen. Vervolgens met je ook betrokken bij het in- en afstellen van de machines op locatie bij de klant.

Voor 80 tot 90 procent ben je werkzaam op het thuishonk in Hapert. Echter zijn er ook projecten voor klanten waarvoor je incidenteel naar het buitenland reist. 


Functie-eisen
Voor deze functie vragen wij het volgende:
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je kunt zelfstandig werken en goed communiceren;
  • Je bent enthousiast en flexibel inzetbaar;
  • Je kunt zelfstandig technische tekeningen lezen;
  • Ervaring in de machinebouw is een pluspunt.

Aanbod

Het betreft een fulltime baan in dagdienst voor lange tijd. Aanname zal in eerste instantie zijn op basis van detacheren, maar na goed functioneren krijg je een contract aangeboden door de werkgever.

Ze hanteren de cao metaal en techniek, maar zijn bereid om de arbeidsvoorwaarden waar mogelijk aan te passen naar jouw wensen. Het salaris wat je gaat verdienen is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Heb je interesse solliciteer dan direct via de solliciteer button of stuur een mail met daarin je cv en/of motivatie naar lindy@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden