Technisch operator | per direct starten | 3 ploegen

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bladel
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
€2000 - €3000
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf, gevestigd in Bladel, is gespecialiseerd in het produceren van voornamelijk geneesmiddelen maar ook enkele cosmetische producten. Deze producten kun je als consument kopen zonder recept. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen verspreid over Europa en Canada. In Bladel werken zo'n 160 medewerkers die continu streven naar precisie, kwaliteit en verbetering. Wegens uitbreiding is het bedrijf per direct op zoek naar een technisch operator die graag in drie ploegen willen werken.
Functieomschrijving

Ben jij technisch goed onderlegd en zorg je er graag voor dat een proces soepel verloopt binnen een omgeving met veel machines? Werk je daarnaast graag in drie ploegen wat natuurlijk zorgt voor een mooie extra toeslag op je salaris? Dan ben jij misschien wel de nieuwe technisch operator die per direct zou kunnen starten!Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:  • het operationeel maken en bedienen van de productielijnen;
  • het zelfstandig bedienen van machines;
  • het oplossen van kleine mechanische en elektrische storingen aan machines en andere apparatuur;
  • het bewaken van de kwaliteit van het proces.

Functie-eisen

Jij beschikt over:  • een technische achtergrond, vanuit een technische opleiding of uit eerdere opgedane ervaring;
  • werkervaring bij voorkeur binnen de farmaceutische, cosmetische of voedingsmiddelen sector.


Heb je eerder werkervaring opgedaan als technisch operator? Dan is dit mooi meegenomen! Ook zonder deze ervaring kun je solliciteren en met voldoende raakvlakken kan je intern opgeleid worden. 


Aanbod
Het betreft een fulltime functie in een drie ploegendienst met uitzicht op een vast dienstverband. Werken in drie ploegen betekent een mooie toeslag bovenop je salaris. Je werkt een week in de ochtendploeg (06.00 - 14.30 uur), daarna een week in de middagploeg (14.30 - 23.00 uur) en daarna een week in de nachtploeg (23.00 tot 06.00 uur). Op zondagavond start de nachtploeg om 22.00 uur. Je komt te werken in een gezellige werkomgeving waar hard gewerkt wordt met uiteraard goede arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Kortom, een leuke en gevarieerde functie bij een ambitieus bedrijf!

Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden