Nee
LBO / VMBO
vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een wereldwijde leidende speler op gebied van doseersystemen voor de grafische industrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hapert. Het is een dynamisch en professioneel familiebedrijf met fabrieken en een verkoopnetwerk over de hele wereld. Het bedrijf is trendsetter in de branche en hecht veel waarde aan de volgende kenmerken: kwaliteit, service en innovatie. Voor dit bedrijf zijn we  op zoek naar een gemotiveerde Inpakker. 
Functieomschrijving
Als inpakker ben je de laatste halte voordat het product op transport gaat. De walsen hebben net allemaal een nieuwe keramische laag gekregen en dienen voorzichtig verpakt te worden zodat deze in perfecte staat bij de opdrachtgever aankomen. De omvang en het gewicht verschilt per wals, hierdoor kan het werk soms wat zwaar zijn. De walsen worden in kisten geplaatst zodat deze ook tijdens het transport niet kunnen beschadigen. Hiervoor heeft het bedrijf diverse technieken en materialen in huis waar je mee aan de slag zal gaan. Op het moment dat je het inpakken onder de knie hebt kunnen je werkzaamheden uitgebreid worden met extra controletaken en afwerkingsbehandelingen. 
Functie-eisen

  • Je bent gemotiveerd en werkt serieus;

  • Je kan zorgvuldig werken en bent verantwoordelijk;

  • Je bent collegiaal;

  • Ervaring is niet van belang, het is belangrijker dat je wil werken.


Aanbod
Het betreft een functie in dagdienst. Het bedrijf biedt een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarde. Daarnaast is het een afwisselende baan binnen een enthousiast team met goede doorgroeimogelijkheden.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden