referentie nummer: BAED00635

Monteur Buitendienst

Werken in de Kempen - Werk Buro

Veldhoven
MBO
vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een monteur buitendienst. Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in logistieke toepassingen voor verticaal transport van mensen en materialen in de bouw en industrie. Het bedrijf levert totaaloplossingen op het gebied van liften volgens de laatste ontwikkelingen in de techniek waarbij veiligheid, service en betrouwbaarheid worden gegarandeerd.
Functieomschrijving

In verband met de sterke groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur buitendienst. Jouw specialisatie ligt voornamelijk op het gebied van aansluiten van PLC Siemens en VFC systemen. Op locatie verzorg je de (de)montage en de opstellingskeuringen van de bouw- of industriële liften. Deze locaties liggen verspreid over Nederland. Je (de)monteert de machine- en installatieonderdelen, besturingskasten, bedieningspanelen en motoren. Alsook het inregelen en inbedrijfstellen van de machines/installaties, dit doe je middels een intensieve samenwerking met de Project Coördinator en Manager Operations. Daarnaast signaleer, analyseer en verhelp je storingen aan de liften op locatie en onderhoud je zelfstandig contact met de klanten en adviseer je hen en geef je uitleg. Af en toe zal je bijspringen bij het onderhoud en gereedmaken van de liften in de eigen werkplaats. Je zal starten met een inwerktraject op de binnendienst (werkplaats) zodat je het product goed leert kennen. Daarna zal je naar de buitendienst gaan waarbij je dus ook het visitekaartje van het bedrijf zal zijn. 


Functie-eisen

  • Je hebt minimaal technisch MBO werk- en denkniveau;

  • Je hebt bij voorkeur een vooropleiding LTS/MTS werktuigbouwkunde;

  • Kennis van besturingen in de machinebouw is een pre; 

  • Je denkt actief mee over mogelijke procesverbeteringen;

  • Je bent bereid incidenteel te werken op locatie in het buitenland;

  • Je hebt affiniteit met techniek en geen probleem met werken op hoogtes;

  • Je bent in het bezit van een VCA (vol) basis en rijbewijs;

  • Je bent servicegericht en klantvriendelijk en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit; 

  • Je beschikt over een creatief oplossend denk vermogen en werkt nauwkeurig en veilig;

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.


Aanbod
Het bedrijf biedt een leuke en uitdagende baan met ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen een innovatief, groeiend en dynamisch bedrijf. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels trainingen en opleidingen in jouw vakgebied en betaald de helft van je pensioen! Op de werkvloer heerst een informele werksfeer met betrokken collega's. Salaris is conform cao en afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden