Veldhoven
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf in de installatietechniek dat werkt met de modernste technieken. Tevens werken zij dagelijks met de laatste normen en voorschriften; oftewel een echt kwalitatief bedrijf. Voor hen zijn we op zoek naar een servicemonteur. Het bedrijf installeert al ruim 50 jaar in de regio Noord-Brabant en Limburg. Het is een sociaal bedrijf waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol speelt. Daarnaast is het bedrijf betrokken bij zijn werknemers. Binnen het bedrijf werken circa 90 medewerkers op diverse afdelingen. 
Functieomschrijving
Als servicemonteur ben je voornamelijk bezig met de installatie, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van centrale verwarmingssystemen. Daarnaast zal je bij storingen op zoek gaan naar het probleem, hier maak je analyses van en uiteraard verhelp je deze. De werkzaamheden verricht je zowel zelfstandig als in teamverband. 
Functie-eisen
  • Je bent collegiaal, klantvriendelijk en gemotiveerd;
  • Je bent bereid om mee te draaien in het storingsdienst rooster;
  • Je hebt gevoel voor kwaliteit en bent servicegericht.

Aanbod
Het betreft een fulltime functie waarbij je werkt aan uitdagende projecten. Dit doe je samen met een team gedreven collega's. Het bedrijf heeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Salaris zal gebaseerd worden op cao van werkgever en afhankelijk zijn van leeftijd en ervaring. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden