Eindhoven
MBO
vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Voor een gemoedelijk bedrijf in Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste draadvonker! In het bedrijf zijn momenteel 8 mensen in dienst waarvan 7 direct in de productie werken. Het is dus een klein bedrijf waar een persoonlijke sfeer hangt. Het bedrijf ontwikkelt gereedschappen zoals stempels en matrijzen van hoogwaardige kwaliteit. Naast complete samenstellingen produceren ze ook fijnmechanische componenten voor verschillende branches.
Functieomschrijving

Als draadvonker zal je voornamelijk bezig zijn met het bedienen en programmeren van diverse draadvonkmachines. Iedere dag zal je werkdag om 07:30 uur beginnen. Meestal ben je wat eerder aanwezig zodat je samen met je collega's een bakje koffie kan drinken. Daarna zal je beginnen met het opstarten van de machines, je zal programma's en opspanningen maken.  Daarnaast zorg je ervoor dat de machines zoveel mogelijk bezet worden en ook in nacht door kunnen lopen.Alle afdelingen binnen het bedrijf worden dubbel bezet, je werkt dus nauw samen met je collega's. Heb je nog niet de juiste ervaring maar wil je het vak graag leren? Dat is geen enkel probleem! Binnen het bedrijf wordt er voor gezorgd dat je intensief begeleid en ondersteund wordt zodat jij de beste in je vakgebied wordt!


Functie-eisen
  • Je hebt een MBO 3 of 4 opleiding in de metaal;
  • Je hebt affiniteit met CAD-CAM Programma's
  • Je hebt enige ervaring of bent bereid het vak te leren;
  • Je bent een echte teamspeler maar kan ook zelfstandig werken;
  • Je hebt een pro-actieve houding en je werkt nauwkeurig;
  • Je hebt passie voor het vak en de producten die je maakt.

Aanbod
Het bedrijf biedt een prima salaris gebaseerd op de cao Metaal & Techniek, dit zal -afhankelijk van leeftijd en ervaring- variëren tussen de €2200 en €3800. Daarnaast hanteert het bedrijf een bonus regeling in goede jaren. Secundaire arbeidsvoorwaarde zullen gehanteerd worden zoals deze vermeld worden in de cao metaal en techniek, dit wil bijvoorbeeld zeggen dat je 25 vakantiedagen + atv 13 dagen hebt op jaarbasis. Heb je wensen om je zelf te ontwikkelen en door te groeien of om te scholen binnen het bedrijf? Dan heeft het bedrijf hier ook diverse mogelijkheden voor! 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden