referentie nummer: BAED00676

Montage medewerker deurtechniek (buitendienst)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Hilvarenbeek
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Voor een bedrijf in Esbeek zijn wij op zoek naar een montage medewerker deurtechniek. Het betreft een fulltime functie in de buitendienst. Het bedrijf is de specialist op het gebied deurtechniek. Met de modernste meet- en productietechniek maken zij met precisie elke deur passend. Binnen het bedrijf hechten ze veel waarde aan kwaliteit, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen. Je zal komen te werken binnen een klein en hecht team die allemaal hard werken om de klant tevreden te stellen!
Functieomschrijving

Als montage medewerker deurtechniek zal je werkzaam zijn in de buitendienst. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het inmeten van kozijn, dit zal je doen met moderne techniek. Op locatie ben je de ogen en oren van het bedrijf, wanneer er zich een probleem voordoet zoek je naar een goede oplossing of maak je hier melding van aan je collega's op de binnendienst. Naast het inmeten zal je ook bezig zijn met bewerken van kozijnen en het monteren van deuren en hang- en sluitwerk op locatie. Je werkgebied zal voornamelijk Midden- en Zuid Nederland zijn, een enkele keer daarbuiten. In de meeste gevallen begin je om 7.00u op locatie, dus de ene keer vertrek je om 6.00u en de andere keer om 6.30u. Met uitzondering vertrek je om 5.30u. Tussen 16.00u en 17.00u ben je weer in Esbeek.


Functie-eisen
  • Je bent handig met handgereedschappen;
  • Je kunt zelfstandig werken maar bent ook collegiaal;
  • Je bent flexibel, praktisch en probleemoplossend ingesteld;
  • Je bent in het bezit van BE rijbewijs en VCA, of bent bereid deze te behalen op kosten van Werken in de Kempen;
  • Je bent communicatief vaardig en representatief;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre, heb je dit niet is dit echter ook geen probleem. Met de juiste instelling en motivatie brengen ze je het vak graag bij!

Aanbod

Het bedrijf biedt een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden: pensioenregeling volgens de bouw cao, reisuren worden tegen 100% uitbetaald (eerste uur is voor de medewerker zelf) en een vergoeding voor belkosten. Het salaris zal samen met jou vastgesteld worden en in afhankelijk van leeftijd en ervaring. Denk hierbij tussen de €2.000 en €2.500 bruto per maand op basis van 40 uur. In overleg is het mogelijk dat je een bedrijfswagen mee naar huis neemt en vanuit huis vertrekt naar de locatie. Binnen je functie krijg je veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Bij goed functioneren word je na een zeer korte periode (2 à 3 maanden) overgenomen door het bedrijf zelf. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden