referentie nummer: BAED00682

Technische verkoper bevestigingsmaterialen m/v

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bergeijk
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Voor onze opdrachtgever, een bedrijf in Bergeijk dat bijna alle denkbare metalen componenten in een product maakt zijn we op zoek naar een technische verkoper bevestigingsmaterialen m/v. Het is een financieel gezond bedrijf met een wereldwijd klantenbestand.  Het hoogwaardige leveringsprogramma, dat het bedrijf haar klanten biedt, is een unieke combinatie van eigen fabricage en inkoop van producten uit ons wereldwijde netwerk van leveranciers.  Klantgericht werken, verlenen van service en het streven naar de hoogste kwaliteit, zijn dan ook de belangrijkste kenmerken van het bedrijf. 
Functieomschrijving

Samen met je team ben je als technisch verkoper m/v bevestigingsmaterialen verantwoordelijk voor de verkoop van alle denkbare mechanische bevestigingsmaterialen en aanverwante producten. Dit verkoop je aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Je benaderd nieuwe klanten zelf en gaat hier ook op bezoek, je bent het aanspreek punt voor je klanten en zorgt dat zij volledig ontzorgt worden. Daarnaast volg je zelf je uitgebrachte orders op en rapporteer je aan je teamleider. Ook ben je samen met je collega's en teamleider verantwoordelijk voor de prognose.Kortom een gevarieerde baan waarbij samenwerken belangrijk is, maar je ook zelf successen moet kunnen behalen!


Functie-eisen

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, enkele jaren werkervaring zijn een pre;

  • Je bent representatief. sociaal en communicatief vaardig;

  • Je bent competitief ingesteld en wil scoren;

  • Je ziet kansen en bent overtuigend;

  • Je hebt affiniteit met techniek en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


Aanbod
Het betreft een fulltime functie in dagdienst bij een financieel gezond bedrijf. Binnen het bedrijf zijn volop mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen en ook door te groeien binnen het bedrijf zelf. Het bedrijf staat open voor nieuwe ideeën en eigen inbreng. Het bedrijf biedt prima secundaire arbeidsvoorwaarde en een marktconform salaris. 

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden