referentie nummer: BAED00689

Procescontroller

Werken in de Kempen - Werk Buro

Eindhoven
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een toonaangevende leverancier in groenten en fruit. Voor hun zijn we op zoek naar een procescontroller. Het bedrijf is gespecialiseerd in de im- en export van groenten & fruit, het verpakken en de distributie hiervan. Ze leveren dagelijks dagverse producten aan bedrijven in heel Europa. Het is een dynamisch en ondernemend bedrijf waar je samen je gedreven collega's er alles aan doet om de beste producten bij de klant te krijgen. Binnen het bedrijf heerst een informele en no-nonsens werkmentaliteit waar op zijn tijd ook een grap gemaakt kan worden en waarbij je ook tegen een stootje moet kunnen. Medewerkers hebben hart voor de zaak en zijn zeer betrokken. De werkomgeving is een mooie, veilige en nette omgeving, ze werken met geavanceerde machines en is het uitgeroepen tot meeste duurzame bedrijf van Nederland. 
Functieomschrijving

Als procescontroller bestaan je werkzaamheden en verantwoordelijkheden voornamelijk uit:  • Het uitvoeren van controles van de diverse verpakkingen, hierbij let je erop dat deze voldoen aan de gestelde normen t.a.v. kwaliteit, inhoud en gewicht;
  • Toezicht houden dat de producten volgens de voorschriften verpakt worden;
  • Het signaleren van onvolkomenheden in verpakking, en deze ook oplossen.


Het betreft een zeer verantwoordelijke functie waarbij het van belang is dat je standvastig bent. Jij bepaalt of iets goed is of niet, wanneer iets niet goed is moet je ook durven ingrijpen en desnoods de gehele lijn stil leggen om te zorgen dat dit opgelost kan worden. Het is dus van belang dat je zelfverzekerd bent en keuzes durft te maken. 


Functie-eisen
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis van controlesystematiek bij verpakkingen;
  • Je bent stressbestendig, zelfstandig en standvastig;
  • Je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent bereid om in twee ploegen te werken (tussen 06:00 uur en 01:00 uur) en roulerend op zaterdagen te werken (1 ploeg tot 15:00 uur).

Aanbod
Het bedrijf biedt een marktconform salaris wat zal variëren tussen de €1979 - €2399, dit is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ze hanteren de cao groothandel groente en fruit. Je komt te werken binnen een gedreven team met enthousiaste collega's bij een ondernemend bedrijf. Het betreft een zeer verantwoordelijke en afwisselende baan waarbij eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt. Ben je ambitieus? Dan wordt dit zeker beloond, binnen het bedrijf zijn volop doorgroeimogelijkheden. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden