Bergeijk
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een bedrijf in Bergeijk in de metaalbranche. Voor hun zijn wij op zoek naar een gedreven CNC operator. Het bedrijf is een toeleveringspartner voor veel klanten in binnen- en buitenland. Het leveren van een diversiteit aan metalen producten in grote en kleine series vormt nog steeds basis, maar het bedrijf kijkt ook graag verder. Ze beschikken over een modern machinepark in moderne productiehallen en heeft ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Binnen het bedrijf heerst een prettige werksfeer met collega's die elkaar respecteren en waar nodig vooruit helpen. Op deze manier wordt er ook samengewerkt zodat je samen alle uitdaging aan kan en kan leren van je collega's!
Functieomschrijving

Als je aan de slag gaat als cnc operator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig programmeren, in- en omstellen en bedienen van een CNC gestuurde kantbank.

Dit doe je aan de hand de werkopdracht en tekening, deze lees je nauwkeurig en vervolgens ga je aan de slag. Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder meer uit:  • Het controleren of de benodigde materialen, tekeningen en documenten aanwezig zijn;
  • Het uitvoeren van alle andere mogelijke plaatbewerkingen;
  • Het uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden aan de CNC machines en oplossen van kleine storingen;
  • Het uitvoeren van tussentijdse en eindcontroles op het product op maatvoering en oppervlaktekwaliteit volgens tekeningen en normen.

Functie-eisen
  • Je hebt minimaal MBO niveau 2 (bijvoorbeeld metaaltechniek);
  • Je hebt ervaring in het werken in de metaalindustrie;
  • Je hebt ervaring in het werken met een CNC kantbank;
  • Je hebt ervaring in het meten en tekening lezen;
  • Je bent nauwkeurig, flexibel en collegiaal.

Aanbod

Het betreft een fulltime functie van 38 uur in dagdienst. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en wordt gebaseerd op de cao Metaal en Techniek.Op vrijdag stopt de werkdag om 13:30 uur. Daarnaast zijn er mogelijkheden om binnen het bedrijf door te groeien en wanneer je overgenomen wordt biedt het bedrijf goede arbeidsvoorwaarde zoals: 200 snipperuren per jaar, het gebruik van een collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. Het bedrijf heeft een zeer actieve personeelsvereniging die gedurende het jaar diverse uitjes organiseert en presentjes regelt wanneer je een bijzondere gebeurtenis viert.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden