Stoffeerder design producten (ervaring geen vereiste)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bladel
LBO / VMBO, MBO
Vast
36-40 Uur
€1700 - €2500
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Wil jij ambacht tot stand laten komen? Ben je daarnaast een ervaren stoffeerder of ben je juist benieuwd naar een nieuw vak? Dan zoeken wij jou voor een productiebedrijf in Bladel! Het bedrijf produceert duurzame kwalitatieve design producten zoals meubels, werkstations en verlichting. Alle producten worden gemaakt voor een gezonde werkplek. Binnen het bedrijf hangt een zeer Kempische mentaliteit: gemoedelijk, gezellig, maar ondertussen wordt er hard gewerkt. Er is een gezonde verdeling tussen mannen en vrouwen en tussen jong en oud.
Functieomschrijving

Stofferen is een ambachtelijk vak. Met behulp van diverse gereedschappen ga je de meest mooie producten voorzien van bekleding. Het productieproces start met een stukje voorbereiding: het verzamelen van materialen, lijmen van polyester en voorzien van dacron (wattenlaag). Vervolgens start het stofferen met stof, vilt en/of leer. Je werkt met lichte materialen en binnen een schone werkomgeving met verstelbare werktafels.Precisie van vakmanschap is vereist om tot een mooi kwalitatief product te komen! 


Functie-eisen

Expertise en vakmanschap! Dat zijn de kernwoorden die jou typeren als ervaren stoffeerder. Ook als je nog geen ervaring hebt, maar graag een nieuw vak wilt leren zijn wij benieuwd naar jou! Wat wij vragen bij geen ervaring met stofferen:  • Je hebt aantoonbare ervaring binnen een productie omgeving, bij voorkeur richting de techniek;
  • Je bent fulltime beschikbaar in dagdienst;
  • Je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Het betreft een fulltime (38 uur) functie in dagdienst: maandag t/m donderdag van 7.30u - 16.30u en op vrijdag van 6.00u - 12.00u. Je start op basis van detacheren, maar na een korte periode (half jaar) word je bij goed functioneren overgenomen door het bedrijf waar je een mooie toekomst tegemoet gaat! Het salaris voor een onervaren stoffeerder varieert tussen de €1.800 en €2.200 bruto per maand, uiteraard afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km enkel van het bedrijf woont.Is jouw interesse gewekt en/of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op via de 'vraag aan werkgever' of 'solliciteer direct' button rechtsboven de vacature of bel naar Laura Kolen via 0497-845793.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden