Servicedesk medewerker ICT (2de/3de lijns)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Veldhoven
MBO, HBO
Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ICT wereld? Herken jij jezelf daarnaast in de woorden kwaliteit, betrouwbaar, betrokken en ontwikkeling? Lees dan zeker verder!Het bedrijf staat als full-service dienstverlener voor optimale en slagvaardige ICT-ontzorging van een diversiteit aan MKB-bedrijven, voornamelijk gevestigd in regio de Kempen. De eindgebruiker staat te allen tijde centraal bij het implementeren en beheren van hoogwaardige oplossingen en systemen. Onze opdrachtgever biedt een veelomvattend dienstenpakket: server & werkplek, telefonie, cloud diensten, netwerk & WiFi en Hard- & software. Het bedrijf typeert zichzelf door de vele ontwikkelingsmogelijkheden die geboden worden (zowel in verantwoordelijkheden en functie als in salaris). Daarnaast bestaat het huidige team uit zo'n 25 medewerkers die samen een hecht team vormen en werken binnen een dynamische, Kempische omgeving. Ter aanvulling van het huidige team zijn we op zoek naar een tweede/derde lijns servicedesk medewerker. 


Functieomschrijving

Als medewerker servicedesk kom je te werken binnen een moderne en nette afdeling waar een collegiale sfeer voorop staat. Het huidige team bestaat momenteel uit 6 medewerkers en kunnen extra mankracht (of vrouwkracht) goed gebruiken! In de rol van medewerker servicedesk fungeer jij als aanspreekpunt voor tweede lijns calls die binnenkomen via telefoon, e-mail, klantportal of via een (buitendienst)collega betreft storingen en problemen met applicaties en de technische infrastructuur. Het betreft een uitgebreide functie waarbij de hoofdtaken voornamelijk bestaan uit: • Het aannemen, verhelpen en afronden van gecompliceerde incidenten (vragen/klachten/storingen) en het verzorgen van een goede omschrijving en de juiste documentatie per incident.
 • Je houdt de klant gedurende het traject op de hoogte van vorderingen en het eindresultaat.
 • Je verricht werkzaamheden conform service management (bediening apparatuur/klein onderhoud en dergelijke).
 • Je lost hardware storingen op, neemt contact op met de leverancier en verricht onderhoud aan apparatuur. Uiteraard geef je advies aan de klant waarmee storingen voorkomen kunnen worden. 
 • Je bent verantwoordelijk voor de installatie en oplevering van de front-office applicaties en systemen. Daarnaast voor het installeren van nieuwe releases van complexe applicaties.
 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor het bewaken en/of aanpassen van systeemdocumentatie na het wijzigen en/of vernieuwen van het systeem.


Kortom, in deze rol ken je de behoeften en belangen van de klant, anticipeert hierop en neemt deze als uitgangspunt voor actie. Je lost tweede en derde lijns incidenten op en schakelt waar nodig met jouw collega's.


Functie-eisen

Om als servicedesk medewerker aan de slag te gaan vragen wij het volgende:


 • Minimaal een mbo werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;

Kennis van:
 • MS Office, Windows Applicaties en Internet Explorer
 • Netwerken, Active Directory, VMware en Microsoft (MCSA/MCSE is een pre)

Het is belangrijk dat je een band krijgt met de klant. Om die reden is het vanzelfsprekend dat je een kei bent in samenwerken, beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en goed kunt prioriteren.
Aanbod

Het betreft een functie op basis van werving en selectie: je treedt rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Bij goed functioneren kun je na één jaar al een vaste aanstelling verwachten! Daarnaast biedt het bedrijf: • Een fulltime functie in dagdienst: 8.30u - 17.00u;
 • 28 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • Een uitstekend salaris, mede afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Gezellige collega's en een hecht team;
 • Een moderne en nette werkplek.


Ben jij enthousiast geworden en/of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via de 'vraag aan werkgever' button rechtsboven de vacature of bel naar Laura Kolen via 0497-845793.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden