Bergeijk
HBO
Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Dit jonge en groeiende bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en verkopen van machines voor het ontbramen, slijpen en afronden van metalen onderdelen. De medewerkers zijn essentieel en daar gaat het bedrijf zorgvuldig mee om. Voor het personeel hebben ze de zaken daarom goed geregeld! Volgens de huidige medewerkers heerst er een Brabantse sfeer, is er voldoende uitdaging te vinden en vrijheid te krijgen. Het management vindt het erg belangrijk dat medewerkers gestimuleerd worden om zich te blijven ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 20 medewerkers die werkzaam zijn in een spiksplinternieuw pand.


Functieomschrijving

In de nieuwe medewerker (online) marketing zien we dat stukje ambitie graag terug waar het bedrijf zelf ook mee begonnen is. Wil jij je steentje bijdragen aan een team die samenwerkt om het bedrijf te laten groeien? Kun je omgaan met verantwoordelijkheid met vrijheid en ben je een sociale teamplayer? Lees dan zeker verder!Samen met de Program Manager en de Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de marketing van het bedrijf en haar productaanbod. Je hebt een veelzijdige rol en voert zoveel mogelijk taken zelf uit. Voor sommige specialistische werkzaamheden stuur je externe partners aan. Je voornaamste taken en verantwoordelijkheden zijn:  • Communicatie en (online) marketing
  Je bent verantwoordelijk voor zowel de offline communicatie (flyers, boeken en beursmateriaal), als online communicatie (website, mailings, nieuwsbrieven, social media, bedrijfs- en productvideo's). In diverse overleggen zorg jij voor de creatieve noot. Vervolgens zorg je voor de ontwikkeling van al deze uitingen en begeleid je de productie van offline en online communicatiemiddelen.
 • Beurzen en evenementen
  Het bedrijf neemt deel aan diverse beurzen in de Benelux en in Duitsland. Deze beurzen zijn commercieel van groot belang voor de verkoop. Je ondersteunt het salesteam bij de communicatie en presentatie voorafgaand aan, tijdens en na afloop van deze beurzen.

Functie-eisen

Om als marketingmedewerker aan de slag te gaan herken jij jezelf in onderstaande: • Minimaal een succesvol afgeronde hbo-opleiding en enkele jaren werkervaring in de marketing;
 • Kernwoorden die je omschrijven zijn creatief, flexibel, coördinerend, zelfstandig en initiatiefrijk;
 • Je bezit zeer goede commerciële voelsprieten;
 • Je bent volledig up-to-date op het gebied van (online) marketing en Social Media;
 • Je hebt enige ervaring met fotografie en videobewerking;
 • Je bent een teamspeler. Samen kom je verder;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een grote pré

Aanbod

Wat het bedrijf te bieden heeft: • Een afwisselende en uitdagende functie bij een innovatief, doelgericht en vrij bedrijf; 
 • Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal en Techniek;
 • Een super modern, nieuw pand (gevestigd in gemeente Bergeijk);
 • Gezellige collega's die samen een hecht team vormen;
 • Toekomstperspectief! Het betreft een fulltime functie in dagdienst (7.45u - 16.45u) met uitzicht op een vast dienstverband.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden