Tester / assemblage warmwaterboilers (fulltime, dagdienst)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Veldhoven
MBO
Vast
36-40 Uur
€2000 - €2500
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Binnen dit bedrijf, gelegen in Veldhoven, ontwikkelen, fabriceren en assembleren ze warmwaterboilers voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, hotels, brandweerkazernes en campings over de hele wereld. In Veldhoven is het hoofdkantoor gevestigd en telt zo'n 90 medewerkers. Ondanks de grootte van het bedrijfspand hangt er een gemoedelijke sfeer en kent iedereen elkaar. De meeste mensen werken er al heel lang, om die reden wordt er regelmatig taart gegeten om een jubileum te vieren met elkaar. Medewerkers komen hier niets tekort, zo worden er bijvoorbeeld borrels en familiedagen georganiseerd. Bij een groot succes blijven de bammetjes in de tas en mag iedereen een lekker frietje halen bij de frietkar die voor het pand komt te staan.
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een technische functie (waarbij je de ruimte krijgt om nog heel veel te leren), waarbij je niet alleen de gevraagde werkzaamheden uitvoert maar ook een stapje verder zet? Ben jij graag met je handen bezig, maar kun je ook anderen motiveren en in beweging brengen? Heb jij een mbo+ werk- en denkniveau en wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan is de functie van tester écht iets voor jou! De werkzaamheden: • Functioneel, elektrisch en gastechnisch controleren van toestellen
 • Visueel en functioneel controleren van gemonteerde componenten
 • Oplossen van eventuele storingen
 • Assembleren van eindproducten:
  • Monteren van componenten
  • Elektrisch aansluiten van componenten
Je werkt in een wisselende werkomgeving. Je werkplek varieert per week waardoor je werk afwisselend is en je breed inzetbaar bent! De werktijden zijn van 7.30u tot 16.30u. Uiteraard kan er wel eens gevraagd worden of er overgewerkt kan worden.


Functie-eisen

Om aan de slag te gaan als tester herken jij jezelf in onderstaande:  • Mbo+ werk- en denkniveau
 • Ervaring met computer en MS office software
 • Ambitieus; je wilt vooruit! Je wilt groeien en jezelf ontwikkelen!
 • Communicatief vaardig, assertief en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • Proactieve en flexibele werkhouding
 • Aantoonbare technische affiniteit: bijvoorbeeld door ervaring in assemblage/montage, productie of juist door thuis te sleutelen aan bijvoorbeeld bromfiets/auto.


De mentaliteit is erg belangrijk: loyaal zijn en ervoor willen gaan. Dat is waar we naar op zoek zijn!


Aanbod

In deze functie word je intern opgeleid. Dit traject duurt zo'n 1 tot 1,5 jaar. Na 5 jaar ken je echter pas volledig alle ins and outs van de functie. Er worden voldoende doorgroeimogelijkheden geboden! Er is veel persoonlijke aandacht; jij bent echt belangrijk voor het bedrijf. Zij investeren in jou als werknemer! Het bedrijf staat altijd open voor nieuwe initiatieven en ideeën. Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd, maar ook van de ervaring die je al met je meebrengt. Denk hierbij aan een startsalaris tussen de €2.000 en €2.500 bruto per maand.Zie jij het zitten om bij dit mooie bedrijf aan de slag te gaan en/of wil je meer weten? Laat direct van je horen middels een sollicitatie of bel naar 0497-845793 en vraag naar Anne of mail naar anne@werkenindekempen.nl. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden