Onderhoudsmonteur | klusjesman | mechatronica

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bladel
MBO
Vast
36-40 Uur
€2500 - €3500
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Ben jij helemaal op je plek in een familiebedrijf waar ze alleen maar met vakkundige medewerkers werken? Dan ben jij hier aan het juiste adres. De fabriek is gevestigd in Bladel met daarnaast verkoopafdelingen op verschillende plekken in Europa. In totaal werken er 150 medewerkers met allemaal hetzelfde doel; met hun product de beste van Europa worden. Daarmee zijn ze al goed op weg. Zo worden er in de productie enkel producten gemaakt naar wens van de klant. Daarmee is elk product dus uniek! Een deel van de productie werkt in een twee ploegendienst en het andere deel in dagdienst.
Functieomschrijving

De twee technische dienst medewerkers van onze opdrachtgever zoeken naar versterking! Je komt te werken in een schone en nette omgeving waar wordt gewerkt met de modernste machines en technologieën!Als medewerker technische dienst houd jij je bezig met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Jij zorgt er samen met jouw team voor dat het hele productieproces ongestoord door kan gaan. Werkzaamheden bestaan onder andere uit: oplossen van storingen aan machines, onderhoud aan het machinepark en onderhoud aan het gebouw. De machines zijn voornamelijk PLC gestuurd, kennis van mechatronica is dan ook van belang. Je werkt in dagdienst (7.30u - 16.30u), maar als er in de avondploeg een storing is of het alarm gaat af dan wordt er verwacht dat iemand van het technische team paraat staat. Het huidige team is erg goed op elkaar afgespeeld en hebben hart voor de zaak, dit wordt ook van jou verwacht.


Functie-eisen

Om aan de slag te gaan als technische dienst medewerker herken jij jezelf in onderstaande:  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie of een afgeronde opleiding richting mechatronica;
  • Je hebt kennis en ervaring met mechatronica
  • Je bent probleemoplossend, creatief en collegiaal;
  • Je hebt hart voor de zaak en omdat het wel eens voorkomt dat je 's avonds terug moet, ben je woonachtig in regio de Kempen;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Aanbod

Het bedrijf biedt jou een afwisselende baan bij het 'warmste' bedrijf in de Kempen! Ze volgende CAO Metalektro. Naast een reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen heb je ook recht op 13 ADV dagen. Je ontvangt een salaris tussen de €2.408 en €3.196 bruto per maand, afhankelijk van de ervaring die je met je meebrengt. Bij goed functioneren word je na 10 gewerkte weken al overgenomen door het bedrijf en kom je er dus rechtstreeks in dienst!Samengevat, ze bieden je een mooie toekomst bij een kwalitatief hoogwaardig, Kempisch familiebedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!Is jouw interesse gewekt en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan direct van je horen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Laura Kolen via het nummer 0497-845793 of Laura@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden