Productiemedewerker | afraper | twee ploegen (113,3% ieder uur)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bladel
LBO / VMBO, MBO
Vast
36-40 Uur
€2000 - €2500
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Ben jij helemaal op je plek in een familiebedrijf waar ze alleen maar met vakkundige medewerkers werken? Dan ben jij hier aan het juiste adres. De fabriek is gevestigd in Bladel met daarnaast verkoopafdelingen op verschillende plekken in Europa. In totaal werken er 150 medewerkers met allemaal hetzelfde doel; met hun product de beste van Europa worden. Daarmee zijn ze al goed op weg. Zo worden er in de productie enkel producten gemaakt naar wens van de klant. Daarmee is elk product dus uniek! Een deel van de productie werkt in een twee ploegendienst en het andere deel in dagdienst. Dit betreft een functie in twee ploegen.
Functieomschrijving

Om de productie zo optimaal mogelijk te laten verlopen, heeft onze opdrachtgever het machinepark uitgebreid met een extra laser machine. Dit betekent ook dat er extra man- en/of vrouwkracht wordt gezocht!

De laseroperators zorgen ervoor dat de lasers optimaal produceren (uit plaatmateriaal worden onderdelen gelaserd). De geproduceerde producten komen vervolgens op een lopende band terecht en dienen op een bepaalde manier gestapeld te worden zodat eventuele verdere bewerkingen gestart kunnen worden. Deze bewerkingen bestaan uit boren en tappen, beide gebeuren machinaal. Voor het afrapen, stapelen, boren en tappen ben jij verantwoordelijk.

Je werkt in een schone en nette omgeving waar wordt gewerkt met de modernste machines en technologieën op het gebied van plaatbewerking! Op de voorbewerking werk je in een twee ploegendienst: • Vroege ploeg: 6.00u - 14.30u (op ieder gewerkt uur ontvang je 13,3% ploegentoeslag!)
 • Late ploeg: 14.30u - 23.00u (op ieder gewerkt uur ontvang je 13,3% ploegentoeslag!)


Doorgroeimogelijkheden

Heb je bovenstaande werkzaamheden onder de knie en zou je het leuk vinden om uiteindelijk meer te leren? Dat is mogelijk! Je gaat in dit geval aan de slag als junior laser operator. Je leert kleine storingen op te lossen en krijgt alle kneepjes van het vak geleerd om te zorgen dat de lasers optimaal produceren. Tevens zijn er ook mogelijkheden om je te verdiepen in de kantbanken zodat je uiteindelijk aan de slag kan als kanter. Geen interesse om door te groeien, maar wil je vooral de handen uit de mouwen blijven steken? Geen probleem, dit is namelijk geen must!


Functie-eisen

Om aan de slag te gaan in de productie herken jij jezelf in onderstaande: • Je bent enthousiast en leergierig;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de maakindustrie / metaalwereld;
 • Je bent fysiek in goede gesteldheid (werkzaamheden worden staand uitgevoerd);
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent bereid om in een twee ploegendienst te werken.

Aanbod

Het bedrijf biedt jou een afwisselende baan bij het 'warmste' bedrijf in de Kempen! Ze volgen de CAO Metalektro en jij ontvangt de volgende voorwaarden: • Reiskostenvergoeding
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • Ploegentoeslag van 13,3% op ieder gewerkt uur
 • Bij goed functioneren word je na 10 gewerkte weken al overgenomen en treed je dus rechtstreeks in dienst!
 • Afhankelijk van leeftijd en ervaring wordt het salaris bepaald. Voor iemand van 22+ is het startsalaris €2.250 bruto per maand exclusief ploegentoeslagen


Samengevat, ze bieden je een mooie toekomst bij een kwalitatief hoogwaardig, Kempisch familiebedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!Is jouw interesse gewekt en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan direct van je horen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met laura Kolen via het nummer 0497-845793 of Laura@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden