Medewerker honen en molleteren | productie en ambacht | 3 ploegen

Werken in de Kempen - Werk Buro

Hapert
LBO / VMBO, MBO
Vast
36-40 Uur
€2000 - €3000
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is sterk groeiend en een wereldwijde speler op het gebied van inkt- en lijm doseersystemen voor de grafisch industrie met het hoofdkantoor in Hapert. Het gaat om een professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen. Als gevolg van hun sterke groei in de afgelopen jaren en de ambitieuze groeiplannen voor de komende jaren zijn ze voor het hoofdkantoor op zoek naar een medewerker honen en molleteren. Je komt te werken in een zeer nette en schone omgeving met voldoende bewegingsvrijheid. Er heerst een prettige werksfeer waarbij je merkt dat mensen echt op hun plek zitten en met plezier naar het werk gaan.


Functieomschrijving

Technisch en op zoek naar echte ambacht? Lees dan zeker verder!Deze functie hoort bij de zogenaamde mechanische walsen. Dit zijn walsen die geen nieuwe keramische, maar nieuwe metalen laag krijgen die verder bewerkt wordt. In het algemeen zijn dit grote en zware walsen.Honen en molleteren zijn geen woorden die we dagelijks horen. Vandaar eerst een uitleg wat dit precies inhoudt. Bij het honen moeten oneffenheden op de wals worden weggewerkt die bij het gladslijpen van het metaal zijn overgebleven. Bij het molleteren moet de wals in een draaibank worden gebouwd. Op de wals wordt een wiel met een raster geplaatst. Dit wiel duwt met een kracht -die van te voren moet worden ingesteld- het raster in de wals. Het gaat om een zeer ambachtelijke functie waarbij je als medewerker affiniteit dient te hebben met conventioneel draaien. De bewerkingen heeft een aantal aspecten die fysiek zwaarder ervaren kunnen worden.De inwerkperiode zal in dagdienst plaatsvinden. Na het inwerken wordt er in drie ploegen gewerkt. Je bent dan werkzaam op de volgende tijden:Ploeg 1: maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur

Ploeg 2: maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 14.00 uur

Ploeg 3: maandag tot en met donderdag van 22.00 tot 06.00 uur en vrijdag van 22.00 tot 02.00 uur.


Functie-eisen

Om aan de slag te gaan als medewerker honen en molleteren herken jij jezelf in onderstaande:  • Je beschikt over technische affiniteit, conventioneel draaien klinkt jou niet onbekend;
  • Je bent gemotiveerd en bereid om in de ploegendienst te werken;
  • Je bent een aanpakker, werkt graag nauwkeurig en bent fysiek in orde.

Aanbod

Het betreft een fulltime functie in drie ploegen in een dynamisch en snelgroeiend internationaal bedrijf. Het bedrijf bied je een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden die nog beter zijn dan de cao metaal en techniek voorschrijft. Na een korte tijd werkzaam te zijn geweest via Werken in de Kempen zal je direct in dienst komen bij het bedrijf, uiteraard met uitzicht op een vast dienstverband! Daarnaast biedt het bedrijf de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. 

Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden