Parttime interieurverzorgster (m/v) met flexibele uren

Werken in de Kempen - Werk Buro

Valkenswaard
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
1-20 Uur
€1700 - €2000
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Wil jij korte werkdagen, ze ook nog eens (deels) vrij indelen en prima verdienen volgens een goede cao? Twijfel dan niet en solliciteer op deze schoonmaak functie.Wanneer jij als interieurverzorgster (m/v) aan de slag gaat, dan ga je werken bij een informeel familiebedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Deurne, maar ze zijn op zoek naar een schoonmaakster (m/v) in Valkenswaard, Eersel en Bergeijk. 

In de drie dorpen zijn verschillende projecten (panden) die voor langere tijd schoongemaakt dienen te worden. Jij bent hier straks verantwoordelijk voor.

Je komt te werken in een klein team, maar het kan eens voorkomen dat je alleen staat. Je staat er nooit alleen voor, want er is altijd een collega telefonisch bereikbaar die je kan helpen als dat nodig is. 


Functieomschrijving
Heb jij nu helemaal geen ervaring, dan is dat geen probleem. Er wordt van je verwacht dat je volgens bepaalde richtlijnen schoon maakt. Om dat te kunnen wordt er een basis vakopleiding aangeboden, zodat je helemaal op de hoogte bent. In het begin wordt je natuurlijk ook uitgebreid ingewerkt. 

Je werkdagen en tijden zijn in Eersel en Bergeijk vrij in te delen. In totaal gaat het om 2 uur en 45 minuten. In Valkenswaard zijn de werktijden wekelijks op vrijdagochtend van 08.30 tot 11.15, dat is niet bespreekbaar. 

 
Functie-eisen
Wanneer je gemotiveerd bent en heel veel zin hebt om aan de slag te gaan als interieurverzorgster (m/v) dan mag je solliciteren. Heb je nu geen cv of brief klaar liggen, dan mag je ook bellen naar 0497-845793. Dan wordt je sollicitatie ook in behandeling genomen. 
Aanbod
In eerste instantie ga je via Werken in de Kempen aan de slag. Mocht het van beide kanten goed bevallen dan is er een mogelijkheid dat je na 1040 uur overgenomen wordt door het bedrijf. Salaris is conform de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en komt uit op € 10,83 bruto per uur. 

Via Werken in de Kempen bouw je 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op afhankelijk van je gewerkte uren. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden