MBO, HBO
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Is het voor jou elke dag weer een uitdaging om websites nóg beter vindbaar te maken? En wil jij werken bij een snelgroeiende, hippe organisatie die actief is in 11 Europese landen? Dan is deze vacature jouw op het lijf geschreven!Hier hebben ze een eigen merk wat voor 90% via eigen websites en fysieke winkels in Europa wordt verkocht. Ze richten zich op een speciale doelgroep waarbij klanten gefaciliteerd en geïnspireerd worden tijdens hun zoektocht naar het juiste product. Om de medewerker binnen het bedrijf zo productief mogelijk te laten werken is er naast werk ook tijd voor ontspanning. Het nieuwe pand is zo ingericht dat je energie krijgt van je werkomgeving en is het zelfs mogelijk om in de pauze een potje FIFA met je collega's te spelen. Wanneer je weer helemaal opgeladen bent kun je weer actief aan de slag en veel internationale ervaring opdoen binnen deze organisatie. 


Functieomschrijving
Als online SEO marketeer ben jij dagelijks bezig met het optimaliseren van de website. In totaal hebben ze 13 websites in 11 verschillende landen waardoor je ook veel te maken hebt met je buitenlandse collega's. Verder houd jij je bezig met het volgende:
  • Techniek achter de websites;
  • Zoekmachine optimalisatie; 
  • Verzorgt content creatie volgens de door jou opgestelde SEO richtlijnen;
  • Stelt strategieën op om de autoriteit van de websites te verhogen.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?  • Affiniteit met online marketing;
  • Analytisch vermogen;
  • Pro actief, nieuwsgierig en ondernemend;


Misschien heb je ook al kennis van HTML, CSS, JS en PHP of ben je bekend met Google Analytics, Google Search Console of AWR Cloud? Als je dat hebt is het mooi meegenomen, maar het is geen vereiste voor deze functie. 


Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een jong en ambitieus team waar je mooie resultaten mee kun halen. Naast de potjes FIFA en de gezellige vrijdagmiddagborrels wordt er een marktconform salaris aangeboden. 

Heb jij interesse in deze fulltime functie, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren door op de button 'solliciteer direct' te klikken. Heb je een vraag, stuur dan een mailtje naar lindy@werkenindekempen.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden