Bladel
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
€2000 - €3000
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Ben jij helemaal op je plek in een groot familiebedrijf waar ze alleen maar met vakkundige medewerkers werken? Dan ben jij hier aan het juiste adres.

De fabriek is gevestigd in Bladel met daarnaast verkoopafdelingen op verschillende plekken in Europa. In totaal werken er 150 medewerkers met allemaal hetzelfde doel; met hun product de beste van Europa worden. Daarmee zijn ze al goed op weg. Zo worden er in de productie enkel producten gemaakt naar wens van de klant. Daarmee is elk product dus uniek! 


Functieomschrijving

Als allround medewerker ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor de spuiterij. Daar horen de volgende taken bij:  • Samenstellen van de juiste producten in het magazijn;
  • De producten op volgorde aan de rails hangen;
  • De producten in een spuitcabine op kleur brengen. 


Veiligheid staat hier hoog in het vaandel. Daarom sta je nooit een hele dag in een spuitcabine. Daarmee heb je meteen het voordeel dat het een afwisselende baan is, omdat je met collega's rouleert in de werkzaamheden. Met een klein clubje zorg je ervoor dat bovenstaand proces soepel verloopt.  


Functie-eisen

Ervaring is niet het belangrijkste. Als jij gemotiveerd bent en veel wil leren dan is deze functie ook geschikt voor jou. 

Alleen het volgende is belangrijk:  • Affiniteit met een productieomgeving;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Fulltime beschikbaar (40 uur);
  • Woonachtig in regio de Kempen.


 


Aanbod
Aanname is in eerste instantie op basis van detacheren, maar bij goed functioneren wordt er al snel een contract aangeboden bij het bedrijf, want het betreft een functie voor langere tijd. Ze hanteren de cao metalektro en hebben goede arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Salaris is afhankelijk van ervaring, maar zit tussen de € 2100 en € 2650 bruto per maand. 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden