Machinaal houtbewerker | doorgroeimogelijkheden tot programmeur CNC machines

Werken in de Kempen - Werk Buro

Hilvarenbeek
LBO / VMBO, MBO
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Dit familiebedrijf is een begrip in de regio. Hier worden op maat kozijnen, ramen, deuren en trappen gemaakt van hoogwaardig hout. Momenteel werken er 17 gemotiveerde medewerkers. Omdat het erg goed gaat zijn ze op zoek naar nieuwe collega's die het team komen versterken. Jij kan één van die nieuwe collega's zijn! 


Functieomschrijving

Voel jij je helemaal thuis in een familiebedrijf en werk je graag met hoogwaardig hout? Ben jij leergierig en niet bang om je handen vies te maken? Dan past de functie machinaal houtbewerker helemaal bij jou! Als houtbewerker is het belangrijk is dat je eerst alle producten goed leert kennen voordat je er mee aan de slag gaat. In het begin zal je daarom voornamelijk de rechterhand van je collega zijn en hem / haar ondersteunen waar mogelijk. Je werkzaamheden bestaan dan o.a. uit het:  • Schuren en behandelen van houten voorwerpen;
  • Het monteren van o.a. kozijnen, deuren en trappen;
  • Het inpakken en verplaatsen van de producten.


Wanneer je dat allemaal onder de knie hebt zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Ze werken met verschillende CNC machines en als je leergierig bent dan is er een mogelijkheid om door te groeien tot programmeur van deze machines. 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij al heel veel ervaring hebt met machinaal hout bewerken. Is dat het geval? Dan is het mogelijk om direct als programmeur te starten!  


Functie-eisen
  • Je hebt affiniteit met hout;
  • Je bent fysiek in orde;
  • Je spreekt de Nederlandse taal.

Aanbod

Het gaat om een fulltime functie waar je van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 16.30 uur werkt. Ze zijn aangesloten bij de cao timmerindustrie. Salaris wordt ook volgens de cao ingeschaald en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.  

Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Ben je onervaren of ervaren? Laat het mij dan snel weten door te solliciteren via de solliciteer button op de website.  


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden