Allround productiemedewerker kunststof producten

Werken in de Kempen - Werk Buro

Eersel
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Van oorsprong betreft het een familiebedrijf wat al 70 jaar gespecialiseerd is in maatwerk van diverse producten. Door de jaren heen is het gegroeid tot een groot internationaal bedrijf wat gevestigd is op diverse locaties in Europa. In de Kempen is één locatie gevestigd, waar ze specialist zijn op het gebied van kunststof. Bij deze locatie werken 25 gemotiveerde medewerkers en er heerst een Kempische sfeer. Je hebt hier helemaal niet in de gaten dat ze onderdeel zijn van een groot bedrijf, wat weer voor een heel prettige werkomgeving zorgt. Omdat ze onlangs gegroeid zijn, zijn ze op zoek naar twee fulltime medewerkers.


Functieomschrijving

Steek jij graag je handen uit de mouwen en vind je het leuk om bezig te zijn kunststof producten? Past een allround functie waar je naast productie ook logistieke werkzaamheden verricht helemaal bij jou? Reageer dan snel op deze vacature!Als allround medewerker ga je het proces van begin tot eind leren. Bij het bedrijf komen kunststof halffabricaten binnen die uiteindelijk één product gaan vormen. Alle producten zijn uniek en worden naar wens van de klant op maat gemaakt. 

Wanneer alles goed is voorbereid komen de onderdelen terecht bij de montage. Dat is de afdeling waar jij voornamelijk werkzaam zal zijn. Je zorgt ervoor dat de kunststof stukken gemonteerd worden en dat het voorzien wordt van binnenwerk. Wanneer alles volledig is, kan het product verpakt worden. Omdat het om redelijke grote onderdelen gaat, is het nog niet zo makkelijk om het te verpakken. Jij gaat er dan ook samen met één andere collega voor zorgen dat jullie daarin gespecialiseerd zijn en dat alles zonder problemen vervoerd kan worden. Naast productie houd jij de dus ook bezig met de uitgaande goederen.


Functie-eisen
Om de functie goed uit te kunnen voeren vragen we het volgende van je:
  • Je bent een aanpakker en niet bang om fysiek werk uit te voeren;
  • Je weet hoe je met gereedschappen om moet gaan;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je spreekt/begrijpt de Nederlandse taal;

Aanbod
Wanneer je in deze functie aan de slag gaat, werk je van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur. Overwerken wordt weinig tot niet gedaan en dit zal altijd in overleg zijn. 

De Kempische locatie is onderdeel van een groot internationaal bedrijf. Ze hanteren daarom een eigen beloning systeem met eigen voorwaarden. Salaris voor deze functie is afhankelijk van leeftijd en ervaring maar ligt tussen de 1900 en 2300 bruto per maand. Interesse in deze vacature, solliciteer dan direct via de solliciteer button! Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0497-845793. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden