36-20 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van moderne trailers en containers die zowel voor de verkoop als voor de verhuur gebruikt worden. Vanwege groei zijn ze op zoek naar een monteur en/of productie medewerker. 

Het bedrijf is erg ambitieus en verwacht dat jij dat ook bent. Er heerst een echte Kempische werksfeer en je gaat werken in een klein team. Gemoedelijk, maar ook lekker de handen uit de mouwen steken!


Functieomschrijving

Ben jij ambitieus en heb je affiniteit met techniek? Ben je daarnaast op zoek naar een zeer afwisselende en diverse baan? Lees dan direct verder!Als monteur of productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket en ben je betrokken bij metaalbewerking, hydraulische installaties en elektro installaties voor voertuigen en/of carrosseriebouw. 

Je gaat, werken met een mooi product en hebt een grote diversiteit aan werkzaamheden. Denk daarbij o.a. aan het monteren van het chassis, aansluiten van elektra, monteren van deuren/kozijnen in de trailer. Dit allemaal in een nieuwe hal met goede apparatuur.

Het team bestaat uit een 10-tal allround monteurs. Het betreft een functie in dagdienst van maandag t/m vrijdag.


Functie-eisen

Wat wij vragen:  • Je bent fysiek in goede gesteldheid;
  • Je werkt graag zelfstandig;
  • Je bent ambitieus, gemotiveerd en leergierig;
  • Je hebt technische affiniteit;
  • Je hebt enige kennis van of werkervaring met hydrauliek, elektra, lassen en/of metaal. Dit is geen must.

Aanbod

Als fulltime allround productiemedewerker werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring (€1.800-€2.500 bruto per maand).

Bij goed functioneren kom je na een detacheringsperiode van ongeveer zes maanden, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.Interesse? Solliciteer dan direct! Voor vragen kan je contact opnemen met Lindy via het telefoonnummer 0497-845793 of per mail: lindy@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden