Technisch medewerker (leerling) | fulltime | 120%

Werken in de Kempen - Werk Buro

LBO / VMBO, MBO
36-40 Uur
€1700 - €3000
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Bij dit metaal bedrijf wordt hard gewerkt aan de productie van onderdelen voor o.a. de automotive industrie. Veel van deze onderdelen kun je terugvinden in trucks en trailers. Er werken ruim 200 medewerkers die verdeeld zijn in kleine teams. Daardoor wordt de gemoedelijke sfeer behouden en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 
Functieomschrijving

Ben jij bereid om nieuwe dingen te leren, of ben je al ervaren? Heb je daarnaast affiniteit met techniek? Solliciteer dan direct op deze vacature!Wij zijn op zoek naar meerdere technische medewerkers voor dit bedrijf. Bedien je graag een machine of los je graag zelfstandig technische problemen op en werk je graag met je handen? Dan is er zeker een passende functie beschikbaar. Er is ruimte om nieuwe dingen te leren, maar als je al ervaring hebt krijg je de mogelijkheid om jouw ervaringen toe te passen. 

Het gaat om fulltime functies in een zeer gunstige twee ploegen dienst. Daarnaast worden al je gewerkte uren 120% uitbetaald.

Dit zijn de werktijden: • Ochtend ploeg:
  Maandag t/m donderdag: 5.45 - 14.45 uur
  Vrijdag 5.45 - 12.00 uur 
 • Avond ploeg:
  Maandag t/m donderdag 14.45 - 23.45 uur 
  Vrijdag 12.00 - 18.15 uur

Functie-eisen
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent gemotiveerd;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Als technisch medewerker (leerling) heb je een uitdagende baan in een professionele organisatie. Samenwerken in een open communicatie staat hier op één. Je krijgt veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Het betreft een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband. Salaris is natuurlijk afhankelijk van leeftijd en ervaring en je wordt ingeschaald volgens de richtlijnen van de cao metaal en techniek.Heb je interesse in de vacature dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet. Heb je vragen of opmerkingen dan mag je contact opnemen met Lindy Luyten. Bereikbaar op het nummer 0497-845793 of per mail lindy@werkenindekempen.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden