LBO / VMBO, MBO
36-40 Uur
€2000 - €3000
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Hier worden op maat keukens, badkamers en kastenwanden voor zowel particulieren en bedrijven gemaakt. Samen met de klant en eventueel architect, gaan ze volledig naar wens van de klant kijken wat de mogelijkheden zijn voor hun inrichting. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en bedenken voor elke vraag een creatieve oplossing.

Dit alles doen ze samen met een team van ongeveer 20 gedreven medewerkers. Door toenemende werkzaamheden zijn ze op zoek naar collega's die het team komen versterken. 


Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van het op maat maken van verschillende interieurs? Ben jij nauwkeurig en werk je graag in een team? Dan past deze vacature perfect bij jou!Als interieurbouwer zorg jij ervoor dat de wensen van de klant werkelijkheid worden. Naar aanleiding van een tekening zaag je houten platen die vervolgens samen één geheel vormen. Met de juiste spullen en benodigdheden ga jij bij de klanten op locatie een kast, keuken of badkamermeubel plaatsen. Daardoor is je baan erg veelzijdig en kom je op verschillende plekken. Vaak doe je dit samen met een collega, maar het is belangrijk dat je ook zelfstandig kan werken. 


Functie-eisen
  • Je hebt een MBO opleiding richting meubelmaker/interieurbouw afgerond of enige ervaring;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
  • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en werkt nauwkeurig;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Het gaat om een functie in dagdienst van maandag t/m vrijdag. Het bedrijf hanteert de cao meubelindustrie, het salaris wordt ook ingeschaald naar aanleiding van die cao. 

De sollicitatieprocedure loopt in eerste instantie via Werken in de Kempen, maar zodra je gaat starten kom je direct in dienst van het bedrijf!Mocht je vragen hebben over de vacature neem dan contact op met Lindy via 0497-845793 of lindy@werkenindekempen.nl. Wil je solliciteren, klik dan op de solliciteerbutton.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden